Annons

Reservation Sales Agent

Nobis Hotel Stockholm

Om Nobis Hotel
Med 201-rum är hotellet Nobisgruppens 5-stjärniga flaggskepp. Nobis Hotel består av två magnifika och historiska byggnader med ett unikt läge på Norrmalmstorg. Nobis Hotel är ett samtida lyxhotell. Nobis Hotel är en plats för medvetna affärsresenärer, nöjessökande turister samt Stockholmare. På hotellet finns utöver hotellverksamhet restaurangerna NOI och Bino, samt vår välbesökta Lounge och Guldbar. Vi erbjuder även fem unika mötesrum med vacker utsikt över Norrmalmstorg.

Tjänsten

Vi söker bokningsagent med säljfokus. Du kommer jobba i ett likasinnat team med högt i tak och stora utvecklingsmöjligheter. Du blir spindeln i nätet som arbetar relationsbyggande. Teamet jobbar alltid efter tydligt uppsatta mål.
Du kommer arbeta nära ledningen som blir ditt och teamets stöd för att nå uppsatta mål. Strategier kommer utarbetas tillsammans.

Arbetsområden berör event-, konferens- och gruppbokningar, och du ingår i ett team om två bokare, där vi ser att du har vana att koordinera och samordna dessa. Du kommer ansvara för processen från offertstadie till slutleverans.

Om dig
Tidigare erfarenhet från bokningsavdelning på hotell är ett krav. Vi ser gärna att du arbetat i Opera. Du älskar att jobba med människor och knyter till dig rätt kunder. Vi ser gärna att du besitter projektledaregenskaper. Du är kreativ och flexibel när det kommer till att hitta lösningar som passar kunden. Vi söker dig med inställningen ingenting är omöjligt. Vi ser gärna att du har en positiv energi som smittar av sig på både medarbetare och kunder.

Vi ser gärna att du känner dig bekväm i att sätta upp, driva igenom och slutföra projekt på egen hand. Du känner dig trygg med siffror och sätter upp finansiella mål på ett resultatorienterat sätt. Du behärskar engelska och svenska väl, skriftligt och verbalt.

Övrigt

Tjänsten är heltid 100% med varierande arbetstider (dag, kväll och helg). Placeringen blir på Nobis Hotel med Norrmalmstorg som granne.
Lön enligt överenskommelse
Intervjuer och urval sker löpande skicka därför cv och personligt brev så snart som möjligt. Tillträde 1 oktober 2019 eller enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?
Skicka då in dina ansökningshandlingar till morsi@nobishotel.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02