Annons

Restaurangansvarig/Sommelier

Hufvudsta Gård Mat & Möten

Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi en restaurangansvarig/sommelier som kan driva och fortsätta att utveckla restaurangen tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig:
• Ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett otroligt härligt gäng där arbetsglädje och trivsel är viktigast. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi.
• Miljön på Hufvudsta gård är magiskt och personalmaten vi serverar både god och nyttig enligt Clean eating! Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och ett och annat personaleven
• Är du en glad person med rätt driv kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med vårt team

Tjänsten är ett föräldravikariat om minst ett år med möjlighet till förlängning. Är du den vi söker, skicka in din ansökan med cv via vår karriärssida idag. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02