Annons
Annons

Restaurangchef

Restaurang Kungliga på Kungl. Tennishallen

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Restaurang Kungliga på Gärdet vänder sig till klubbens medlemmar och de som bor och jobbar i närområdet. Våra öppettider spänner över dagens alla måltider. Vardagar serveras det en populär lunchbuffé med olika rätter och tillbehör. Övriga tider serveras det frukost, mellanmål, fika och tidiga middagar. I anslutning till restaurangen ligger medlemmarnas klubbrum där vi serverar en à la cartelunch. Restaurangen säljer även events i Tennishallen samt middagar och luncher för separata sällskap. Totalt är det ca fem medarbetare i vårt team samt extra personal under events, separata arrangemang och Stockholm Open. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Som restaurangchef är du ytterst ansvarig för verksamheten, med både resultat- och personalansvar. Du verkar hela tiden för att totalupplevelsen är av hög kvalitet och utvecklas framåt. I din roll som restaurangchef är du själv aktiv i den dagliga driften och det är viktigt att du förespråkar gränsöverskridande arbetsrutiner för att våra kunder alltid ska känna sig sedda och välkomna. Du rapporterar till ansvarig driftschef på affärsområde Restauranger.

Vi söker en kvalitetsmedveten restaurangchef. Det är viktigt att du gillar och är bra på att bygga relationer och att skapa team som jobbar mot gemensamma mål. Vidare ser vi att du är utåtriktad, försäljningsinriktad, prestigelös, gillar detaljer och verkar för att hålla en hög kvalitet både när det gäller mat, service och hur restaurangen ser ut varje dag.

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Tjänsten är heltid med tillträde snarast. Frågor om tjänsten besvaras av driftschef Marcus Ekman 070-9306957.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02