Restaurangchef
Sjöstaden Skybar
Vi stärker upp vår organisation med en erfaren och stark restaurangchef som brinner att leda och utveckla personalen. Du kommer vara schemalagd i service i grund två kvällar i veckan och luncher. Övrig arbetstid består av administrativa arbetsuppgifter samt att grundsäkra och kvalitetskontrollera verksamheten under flexibla arbetstider.
Vi söker
Vi söker dig som älskar restaurangbranschen och som är en driven ledare på jakt efter en ny utmaning. Som restaurangchef blir du ansvarig för driften och personalen på alla stationer ”front of house” så som servis, hovmästare och bar. Du rapporterar direkt till VD och VD-staben och kommer arbeta tätt med Back of House Manager, som ansvarar för drift och personal i köket. Till din hjälp kommer du ha ett bra team som består av Barchef, Servischef och Hovmästare.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet från restaurang där du haft en ansvarsposition under en längre tid. Du har öga för detaljer och är prestigelös i ditt arbete och kan ta i där det behövs. Vi ser att du har lätt för att jobba enligt givna mallar och direktiv men räds inte förändringar på vägens gång som följer arbetet i en restaurang. Du älskar att vara mitt i händelsernas centrum bland kollegor och gäster där du är den naturliga ledaren som styr alla mot samma håll. Du är tydlig och rak mot dina medarbetare och tar dig an svåra situationer och arbetsuppgifter på ett positivt sätt.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta ca 30 timmar i veckan aktivt i service i grund. Arbetstiden är fördelad under mestadels dagtid med ett par kvällspass i veckan. Ditt huvudsakliga arbete består av att leda dina medarbetare till att leverera den bästa servicen och att se till att restaurangen är i toppskick.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat
• Ansvar för och arbetsleda all personal ”front of house”
• Ansvar för att driften på restaurangen fungerar
• Ansvar för att koncept följs och utvecklas inom givna ramar
• Delansvar för facility på restaurangen
• Ansvarför rekrytering
• Introduktion av ny personal
• Utveckling av personal på plats genom att hålla personalmöten och utvecklingssamtal
Vi tror att du
• Har en bred tidigare erfarenhet från restaurangbranschen
• Har minst tre års tidigare arbete i en arbetsledande roll
• Har goda kunskaper om mat och dryck
• Har en naturlig ledarskapsstil
• Kan arbeta efter givna mallar och direktiv
• Är strukturerad i ditt arbete
• Kan kommunicera väl på svenska och engelska i både tal och skrift
Vi har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och ett tajt arbetslag som hjälper varandra när det behövs. Stora möjligheter att utvecklas inom koncernen finns.
I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm samt Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.
Varmt välkommen att ansöka via ansökningsknappen, ej via e-post. Vi sköter urval löpande och tillsätter rollen så snart vi har hittat rätt person, så vänta inte med din ansökan.
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook