Annons
Annons

Restaurangchef

SkiStar Lodge

I Sälen har vi förmånen att driva två SkiStar Lodge – ett i Hundfjället och ett i Lindvallen. Vårt hotell ligger mitt i fjällvärlden och inom våra väggar huserar flera restauranger som erbjuder allt för både stora och små. Som restaurangchef ansvarar du för en av våra enheter och samarbetar med dina kollegor på de andra verksamheterna för att skapa och garantera den genuina matupplevelser för våra gäster. Du ansvarar för att leda, motivera och se till att personalen känner sig trygg i verksamheten varje dag.

Denna position kräver att du upprätthåller höga kvalitets- och servicestandarder samtidigt som du driver verksamheten framåt med fokus på lönsamhet och gästnöjdhet. Du kommer att vara aktivt involverad i den dagliga driften och ha nära samspel med både medarbetare och gäster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ledning och utveckling av restaurangpersonal för att säkerställa en hög nivå av service och kvalitet. Det innebär att du aktivt engagerar dig i den operativa verksamheten för att leda och coacha teamet.
• Ansvarig för menyplanering/optimering tillsammans med kökschef.
• Budgetering och kostnadskontroll för att säkerställa lönsamhet och effektiv drift.
• Övervakning av hygien- och säkerhetsstandarder för en trygg arbetsmiljö.
• Skapa och upprätthålla positiva relationer med leverantörer och samarbetspartners.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har passion för gastronomi och service. Du är en ledare som har förmåga att få ihop ett team genom kommunikation och tydlighet. Du har en förmåga att inspirera och motivera människor till att ta ansvar och komma med idéer.
Du är självgående, strukturerad och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Din dedikation till att överträffa förväntningar och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster är avgörande för denna roll.

Förkunskapskrav
• Tidigare erfarenhet av att leda restaurangteam.
• Erfarenhet och kunskap om mat och dryck.
• Erfarenhet av kostnadskontroll och resultatuppföljning inom restaurangverksamhet.

Meriterande
• Utbildning inom restaurang- och/eller hotellmanagement.
• Erfarenhet från ledande position inom restaurangdrift i en säsongsbetonad verksamhet.
• Kunskaper i Caspeco

Anställningsform
Säsongsanställning från och med den oktober/november till april.

Arbetstider
Heltid, varierande arbetstider såväl vardag som helg.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02