Annons
Annons

Restaurangchef

Skytteholm Hotell & Konferens

Vi har fått en ny medlem i familjen och behöver hjälp att fylla kostymen. Skytteholm Hotell & Konferens på Ekerö ingår from 1 mars i Stockholm Meeting Selection (SMS) som driver 9 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!

Restaurangchef till Skytteholm Hotell & Konferens
Fine dining eller fun dining? Tycker du också att det är roligt att kvällens middag blir en överraskning? Att någon har fixat lite extra för dig? Istället för skrynkliga dukar och trista servetter är bordet dukat efter säsongens tema. Gillar du att skämma bort och ge dina gäster en kväll att minnas och som de sen berättar om för dem som inte var där?

Vi söker nu en restaurangchef som tycker det är helt okej att gästerna blev några fler eller några färre. En person som tror på lagspel och som tycker teamet är viktigare än jaget. Vi har en härlig mix av gäster som vill njuta länge, vara effektiva, festa eller fira sin största dag. Vi älskar bröllop så du får gärna ha varit gift några gånger (eller i alla fall tagit hand om bröllopsfesten).

Som restaurangchef ansvarar du för att våra gäster blir glada, mätta och nöjda. Du trivs i vinkällaren och bjuder gärna på ett glas kylt sauvignon blanc, en yppig chardonnay eller varför inte en filosofisk pinot noir till middagen. Det innebär också att leda och utveckla dina medarbetare, kontakt med våra leverantörer, planering av laguppställningen och att hålla ihop plånboken. Du är också en del av den dagliga lag-uppställningen och är med på resan att utveckla restaurangen och hotellet. Du gillar ordning och reda, är van att arbeta mot tydliga mål, både ekonomiska och kvalitativa. För dig är det självklart att hjälpa till på andra avdelningar när behov uppstår. Som ledare är du tydlig, prestigelös och lyhörd.

Du ingår i Skytteholms ledningsgrupp. Då arbetstiden är varierande så behöver du ha körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och driva och utveckla restaurang- och matkonceptet på Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till: marknad@meetingselection.se

För frågor om tjänsten kontakta
Lotta Ahlin
Hotelldirektör Skytteholm Hotell & Konferens
telefon 08-560 236 00

Stockholm Meeting Selection driver nio hotell och mötesplatser med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar vid vackra sjölägen och kreativa mötesplatser mitt i city. I gruppen ingår Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Näsby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Villa Lovik, Bosön, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket. För mer information www.meetingselection.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02