Annons
Annons

Restaurangchef

Scandic Hotels

Scandic Kungens Kurva och Scandic Skärholmen ligger i hjärtat av nordens mest expansiva affärs- och shoppingområde, precis i anslutning till IKEA-varuhuset samt Skärholmen centrum. Som medarbetare hos oss kommer du arbeta i en hemtrevlig miljö i ett härligt team. Scandic Kungens kurva och Skärholmen ingår i samma kluster vilket innebär att personalen kan arbeta på båda hotellen samt att även våra chefer är ansvariga över avdelningarna på båda hotellen. Därför kan vi erbjuda våra anställda en spännande arbetsplats med mycket variation och chans till utveckling!

Är du vår nya Restaurangchef för båda våra restauranger i Scandic Kungens Kurva och Scandic Skärholmen?

Vi söker en glad och positiv restaurangchef med utpräglad serviceanda och mycket energi till våra restauranger på Scandic Kungens Kurva och Scandic Skärholmen.

Du har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare. Du är kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du ser positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar. Du är analytiskt lagd med en ständig nyfikenhet på siffror och resultat. Du har helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Information om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på 100% under ca 1 år med tillträde 1 juni 2018 alt senast mitten av juli med chans till fast anställning. Arbetet är fördelat på både dag-kväll och helgarbete.

Vad är din roll?
Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål – nöjda gäster!
Du bär det övergripande ansvaret för restaurangerna. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Som Restaurangchef har du ett extra stort ansvar att attrahera, rekrytera och utveckla morgondagens Scandicmedarbetare och du ingår även i hotellets avdelningschefsgrupp.

Vi söker dig som har
• Minst två års dokumenterad ledarerfarenhet
• Minst tre års erfarenhet av arbete inom servicenäringen
• Gymnasial utbildning
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
• Goda kunskaper i Scandicspecifika system
• Utbildning inom hotell och/eller turism
• Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta F&B Manager Mattias Mattsson på email: mattias.mattsson@scandichotels.com

Ansökan
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Personlighetstester kan förekomma i denna rekryteringsprocess.

Ansökningar sända per mail kommer ej att behandlas.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02