Annons

Restaurangchef

Vår Gård

Vill du jobba inom hotell, restaurang och möten och bli en del av en innovativ verksamhet som präglas av stolt historia, stora hjärtan och stark framtidstro? Vår Gård är mitt i en spännande förändringsresa mot att bli en levande mötesplats för alla. Vår vision är att bli Sveriges främsta destination inom hållbara mat- och mötesupplevelser med människor i fokus. Är du redo för en ny utmaning? – då hämtar vi upp dig på vägen.

Historia & Nutid
Vår Gård ligger vackert belägen i Saltsjöbadens kulturhistoriska område och bär på en lång historia. Redan 1926 förvärvades Vår Gård av Kooperativa förbundet och blev kursverksamhet för utbildning av KF:s butikspersonal och chefer. Nya pedagogiska metoder uppstod i lärandet där konst, kultur och estetik kom att berika mötet mellan människor. Att samverka i grupp skapade nya idéer, kreativitet och värdefulla relationer inför framtiden.

Här lades grunden för en stark värdegrund och företagskultur som lever kvar än idag. Vår Gård sätter alltid det mänskliga i fokus och värdesätter ansvarstagande, omtanke och engagemang. Genom ett genuint intresse för gäster, medarbetare och miljö blir upplevelsen på Vår Gård personlig och hållbar genom alla led.

Idag är Vår Gård en modern svanenmärkt hotell- och konferensanläggning med fokus på möten mellan människor. Både stora som små företag samt privata sällskap återkommer för det varma mottagandet och de vackra miljöerna där kultur, gastronomi och hållbara upplevelser går hand i hand.

Om tjänsten:
Vi söker en restaurangchef med härligt driv och känsla för service som vill vara med och utveckla våra restauranger på Vår Gård. Här möts gäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. Du blir ansvarig för att upprätthålla en hög service i matsal, vincafé och restaurang Skärtofta samt vid olika event i samband med konferenser. Här ligger stort fokus på att öka gästupplevelse och försäljning genom att aktivt coacha personal och följa dom uppsatta affärsmålen. Du blir en viktig del i vår F&B avdelning och tillsammans med vår Food & Beverage manager, köksmästare, bageriansvarig och hovmästare kommer du vara med och driva verksamheten framåt.

Vad kan vi erbjuda dig?
En varm och inkluderande arbetsplats med glada kollegor och härliga gäster. Stora möjligheter till utveckling för dig som vill växa i din yrkesroll, men även som person. En kreativ och inspirerande arbetsmiljö i vackra byggnader och natursköna omgivningar. Vi värnar om allas lika värde och är lyhörda inför varandras behov och välmående. Vår Gård har en stark ägare i KF koncernen där kollektivavtal, tydliga policys och förmåner bidrar till en trygg och förmånlig anställning.

Vad förväntar vi oss av dig?
Att du har ett genuint intresse för människor och förstår att du är en viktig del av gästupplevelsen. Som medarbetare delar du våra värderingar och vill vara med och driva utvecklingen framåt. Du är nyfiken, ansvarsfull och vågar ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och är en god kollega som gärna hjälper till när det behövs.

Kvalifikationer och egenskaper:

 • Stark känsla för service och gästupplevelse.
 • Du har ett stort intresse för mat & dryck.
 • Bra förmåga att kommunicera och leda.
 • Erfarenhet av personalansvar och schemaläggning.
 • Du har arbetat i Trivec, Caspeco och Hotsoft eller liknande system.
 • Vi ser gärna att du har haft liknande ansvarsroll tidigare.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Personalansvar och schemaläggning.
 • Ekonomisk delaktighet utifrån budget och mål.
 • Ansvarig för Caspeco bokningssystem.
 • Arbeta aktivt med att utveckla service, kvalité och rutiner.
 • Utbildning och uppföljning av personal.
 • Informera och kommunicera inom avdelning samt mot andra avdelningar i driften.
 • Servering av mat & dryck till våra gäster.
 • Hålla avdelningsmöten och medarbetarsamtal.
 • Arbeta på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt.

Villkor:

Tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning.

Arbetstid vardagar och helger med fokus på kvällar.

Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till:
Liam Ginnane
Food & Beverage Manager

liam.ginnane@vargard.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02