Annons
Annons

Restaurangchef

Riche och Teatergrillen

Vi söker en riktigt bra ledare som vill ta vidare efter en annan riktigt bra ledare. Vår mycket uppskattade restaurangchef Maria Carboni går på föräldraledighet och vi söker nu hennes vikarie under perioden 1 mars till 31 december 2019. Vill du ta över stafettpinnen och jobba vidare med att utveckla 100 passionerade medarbetare på Riche och Teatergrillen? Vi söker dig som älskar människor och har ett stort restaurangintresse.

Om tjänsten
Detta är en spännande tjänst på en av Sveriges mest anrika restauranger där du får möjlighet att utveckla en restaurangupplevelse i världsklass. Du är ansvarig för restaurangernas drift och utveckling samt leder det övergripande arbetet för restaurangerna tillsammans med din ledningsgrupp. Hos oss får du möjlighet att göra verklighet av affärsmässiga idéer och driva projekt. Du har resultat- och budgetansvar samt personalansvar för matsalschefer, kökschef, eventansvarig, barchefer, sommelier. Du är ett stöd till den dagliga driften och har en del gästkontakt.

Vi har under det senaste året gjort en hel del förändringar kring våra koncept och utvecklat våra restauranger, vilket gör att vår nästa restaurangchef till stor del kan fokusera på att leda och engagera vårt härliga gäng. Som restaurangchef kommer du ansvara för att höja servicenivån, jobba för hög gästnöjdhet och leverera smakupplevelser utöver att leverera ekonomiska resultat enligt vår affärsplan och mål. Restaurangerna ligger på Birger Jarlsgatan i Stockholm, ett stenkast från Nybroviken.

Vem söker vi?
Du älskar att leda människor och känner dig trygg i rollen som ledare. Du arbetar på ett engagerat sätt med affärsmässiga lösningar för våra restauranger och utmanar våra sanningar. Som ledare är du närvarande och förtroendeingivande som trivs med ett coachande ledarskap.

För denna tjänst behöver du ha minst fem års dokumenterad ledarskapserfarenhet med personalansvar, gärna som restaurangchef. Det är meriterande om du har akademisk utbildning, t.ex. yrkeshögskola Food & Beverage Manager. Du är beslutsmässig och har mycket goda ekonomiska kunskaper.

Vi drömmer om en nästa restaurangchef som:
– har stark drivkraft att utveckla vårt koncept och affären
– har ett affärsmässigt och positivt förhållningssätt
– är modig och kommunikativ
– coachande och inspirerande ledarskap
– är tydlig och konsekvent i beslut
– vi ser gärna att du har ett personligt intresse i konst, musik och mode

Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden fram till 26 december. Varmt välkommen med din ansökan via www.jobb.svenskabrasserier.se

Har du frågor tveka inte att höra av dig till Maria Carboni, restaurangchef, 08-545 035 60 eller Sofia Göransson, personalchef, 08-664 19 00.

Om oss:

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus. I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02