Annons
Annons

Restaurangchef

Sigtunastiftelsen

Sigtunastiftelsen har bedrivit hotell- och konferensverksamhet, kulturverksamhet och utbildning sedan 1917. Vi söker nu dig som vill leda och vidareutveckla vår restaurang. Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för vår restaurangverksamhet i nära samarbete med vår kökschef. Du ansvarar för, och planerar löpande, den dagliga verksamheten vilket innebär schemaläggning, inköp, arbetsledning, dryckesmenyer, kommunikation med gäst och samarbete mellan våra olika verksamhetsavdelningar internt.

Vi söker dig som…
brinner för service, mat och dryck. Du skapar bästa möjliga förutsättningar för att våra gäster får en varm och genuin upplevelse av Sigtunastiftelsen och du har förmågan att både planera och tänka långsiktigt och samtidigt vara här och nu för våra gästers och medarbetares bästa. Du förstår vikten av detaljer och en inbjudande restaurangmiljö och har känslan, engagemanget och förmågan att skapa ett bra arbetsteam där du själv är en självklar förebild som vill utveckla både dig själv och dina medarbetare.

Du har…
relevant utbildning, dokumenterad ledarerfarenhet, gedigna mat- och dryckeskunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du känner dig även bekväm med olika former av IT-system och har goda kunskaper i Officepaketet samt vana av att arbeta med olika sociala medier.

Vi erbjuder…
en fantastisk arbetsmiljö, fina kollegor och många nöjda kunder. Då Sigtunastiftelsen bedriver en mångfacetterad verksamhet är ingen dag den andra lik. Här samlas både konferensgäster, hotellgäster, bröllopsgäster, forskare och författare under ett och samma tak; något som ger denna plats en både stimulerande och alldeles unik atmosfär. Restaurangupplevelsen är en mycket viktigt del av den mötesupplevelse som vi ge till våra gäster och vi lägger stor vikt vid att erbjuda en högkvalitativ matprodukt med tydligt fokus på hållbarhet. Sigtunastiftelsen är Svanencertifierad och restaurangen är KRAV-godkänd. Då vi är medlemmar i Svenska Möten får vi möjlighet till utbildningar och erfarenhetsutbyte med kollegor i branschen. Vi har också en givande och långtgående destinationssamverkan kring miljö och hållbarhet med andra hotell- och konferensanläggningar i Sigtuna.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi kommer att hålla intervjuer löpande, sista ansökningsdag 15 februari. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta gärna vår tf. Hotellchef Sara Klingberg på telefon 08 592 589 16

Märk din ansökan med Restaurangchef och maila till ansokan@sigtunastiftelsen.se

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02