Annons
Annons

Restaurangchef

Restaurang Ekbacken (Swedbanks huvudkontor)

Restaurangchef
Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet.

Vem trivs hos oss?
Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker! För att trivas hos oss är det viktigt att du delar och känner dig bekväm med våra värderingar:
• Öppenhet, tillit och integritet
• Passion för kvalitet
• Framgång genom lagarbete
• Ansvar
• Vi kan

Om verksamheten och tjänsten
Nu söker vi en restaurangchef till Restaurang Ekbacken på Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg. Swedbanks huvudkontor är en modern byggnad med fin arkitektur och högt tempo. Det är arbetsplatsen för många tjänstemän och vårt uppdrag är att se till att alla som arbetar i huset har det bra och att vårt utbud speglar klientelet. Swedbank har en hälsosam matprofil och lägger stor vikt vid att deras medarbetare har sunda alternativ att välja, samtidigt som det ska vara modernt, trendigt och gott, såklart.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är framförallt dagtid men kvällar kan förekomma. Vi serverar dagligen lunch och affärslunch till ca 850 ätande samt arrangerar konferenser, banketter och företagsfester för upp till 2000 personer. Vi har även ett café samt levererar catering.
Du kommer att leda ett team med 20 medarbetare.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tjänst där du kommer leda ett team där lagarbete och resultat står i fokus. Som restaurangchef ansvarar du för restaurangens budget och resultat, operativt, ekonomiskt och kvalitativt. Du kommer också att arbeta med att ta fram näringsrika och variationsrika rätter utifrån vårt menyplaneringssystem Mashie. Du har fullt personalansvar och följer lagar, rutiner och Compass Groups regler, policys och värderingar. I tjänsten ingår det att utveckla och följa upp kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov samt i enlighet med lagar och företagets policys och värderingar. Du kommer också ansvara för vårt arbete med hälsa, miljö och säkerhet på din enhet. Du rapporterar till regionchef för Stockholm och driver verksamheten tillsammans med en operativ ledningsgrupp bestående av arbetsledare från olika avdelningar.
Vi lägger stor vikt vid att Du är en tydlig, lyhörd och inspirerande ledare som kan driva på förändringsarbetet och lyfta medarbetarna och skapa goda resultat.

Vem söker vi?
• Ett krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år
• Du har högskoleutbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Du har minst två års erfarenhet av arbete i arbetsledande position med personal – och resultatansvar samt minst tre års erfarenhet av restaurang och konferens
• Du är stresstålig med en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du är en naturlig ledare och har förmågan att coacha, leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd samt har god kommunikativ förmåga
• Du har en analytisk förmåga och goda kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kvalitets- och resultatinriktad och tycker om att hitta lösningar i alla dagliga utmaningar och gillar fartfyllda dagar
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
• Erfarenhet kring menyplaneringssystem är meriterande

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Eurest är en del av Compass Group, en global världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.

Läs mer på: www.compass-group.se

Kontaktpersoner
Johan Florén
Regionchef Stockholm
johan.floren@eurest.se
Ansök senast: 2019-02-18

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02