Annons
Annons

Restaurangchef

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård är ett litet privatägt konferenshotell naturskönt beläget i Bro utanför Stockholm. Här blir du bemött av intresserade och engagerade människor som med sitt värdskap gör sitt yttersta för att våra gäster ska trivas. ”Omtänksam service i en elegant atmosfär”, så beskrivs Thoresta i årets upplaga av White Guide.

Nu söker vi en restaurangchef som vill leda ett engagerat och ambitiöst team samt vidareutveckla en av konferensbranschens bästa restaurangupplevelser.

Som person är du kreativ och passionerad för ditt yrke, har en gedigen dryckeskunskap samt ett genuint intresse för människor och värdskap. Vi söker dig som har förmågan att alltid se till gästens bästa med kvalitet och lönsamhet i fokus. Du har erfarenhet av liknande befattningar och är en god lagspelare.

Du är en ledare som har förmågan att coacha, leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling. Du är uppmärksam och lyhörd samt en förebild för dina medarbetare.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga såsom utveckling av måltidsupplevelsen och rutiner på avdelningen, schemaläggning, inköpsansvar och ansvar för vinkällaren, lönsamhetsoptimering, kundaktivitet, samordning med övriga avdelningar m.m.

Thoresta är ett litet konferenshotell där arbetsuppgifterna är mångsidiga och det är viktigt att vara flexibel och behjälpliga varandra där det behövs. Arbetstiden är förlagd till både dagar, kvällar och helger. Då vi är belägna på landet är bil och körkort ett måste.

Du kommer att ingå i ett professionellt, personligt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

Välkommen med din ansökan till VD Pernilla Rehnberg på pernilla@thoresta.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02