Annons
Annons

Restaurangchef

Ulriksdals Wärdshus

Vi söker dig som har stor passion för hållbarhet, mat och älskar att leda människor. På Ulriksdals Värdshus i Solna skapar vi framtidens restaurangupplevelse i samklang med djur och natur. På våren klipper vi fåren och på sommaren har vi bröllop i trädgården. Hösten inleds med att safta, sylta och pickla skörden från den ljuva sommaren. Vi avslutar året med att krydda sillen med egna grödor från köksträdgården. Här möter det kulturhistoriska arvet framtidens matlagning och drömmen om ett slutet kretslopp.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill driva och leda morgondagens restaurangupplevelse. Du har stor passion för hållbarhet, vill leda och utveckla våra medarbetare, ska kunna agera bonde för vår grönsaksodling och skapa lycka för dem som väljer att gifta sig hos oss. Vi söker dig som vill skapa hållbar lycka för våra medarbetare, våra gäster och vår planet.
Som restaurangchef har du en närvarande ledarroll i huset och du kommer att varva det strategiska arbetet med ett operativt ansvar då du är en del av den dagliga driften. Du ansvarar för att restaurangen levererar gästnöjdhet, engagerade medarbetare och ekonomiska resultat enligt vår affärsplan och våra mål. Du kommer att vidareutveckla vårt värdshus till en affärsmässig och hållbar destination. Du har personalansvar för fem kollegor och driver ledningsgruppsarbetet på Ulriksdals Värdshus. Vi är totalt 20 tillsvidareanställda medarbetare.

Vem är du?
Din stora passion för hållbarhet smittar av sig på din omgivning. Du älskar att leda människor och känner dig trygg i rollen som ledare. Du arbetar på ett engagerat sätt med affärsmässiga lösningar för vårt värdshus och utmanar våra sanningar. Som ledare är du närvarande och förtroendeingivande som trivs med ett coachande ledarskap.

För denna tjänst behöver du ha minst fem års dokumenterad ledarskapserfarenhet med personalansvar, meriterande om du har erfarenhet som restaurangchef i besöksnäringen alternativt har annan ledarerfarenhet som är till intresse för husets hållbara inriktning.

Vi drömmer om en nästa restaurangchef som:
– har stark drivkraft att utveckla vårt koncept
– har ett lösningsorienterat och affärsmässigt förhållningssätt
– är modig och kommunikativ
– coachande och inspirerande ledarskap
– är tydlig och konsekvent i beslut
– har erfarenhet av att driva säsongsrestaurang
– har stort intresse eller tidigare erfarenhet från att arbeta med odling och djur

Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden fram till 15 maj.

Varmt välkommen med din ansökan via https://jobb.svenskabrasserier.se

Vill du läsa mer om oss? Se vår hemsida https://ulriksdalsvardshus.se

Har du frågor? Hör gärna av dig till Sofia Göransson, personalchef, 08-664 19 00.

Om oss

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus. I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02