Annons

Restaurangchef

Villa Baro

Villa Baro är ett högklassigt upplevelsehotell under förvandling. Just nu renoverar vi, bygger en ny flygel, och en helt ny känsla. Omgivningarna är lika anrika som storslagna och mitt i detta gör vi nu plats för golf, jakt, yoga, natur och kulinariska fullträffar. Ambitionen är hög, gästen ska inte bara få med sig en upplevelse, utan även en speciell känsla. Nu söker vi dig som vill bidra till det.

Villa Baro står i förvandling och öppnar i ny skepnad under våren 2020. Med på resan behöver vi en restaurangchef som kan ansluta i mars, alternativt efter överenskommelse. Vi söker dig som arbetar i restaurangbranschen idag. Du har ett stort intresse, och kunskap, om mat och dryck samt goda kunskaper om restaurangsystem.

Vad innebär tjänsten som restaurangchef?
• Du leder driften men deltar också i de uppgifter som utförs av restaurangens övriga personal.
• Du har resultatansvar för restaurangen och arbetar aktivt med målstyrning och intäkt- och kostnadsprognoser.
• Du rapporterar till vd och är en del av Villa Baros ledningsgrupp.
• Du ansvarar för bröllop och fester.
• Du har personalansvar vilket innebär schemaläggning, upplärning, utbildning samt löneredovisning.
• Du har ett nära samarbete med köket och övriga avdelningar för att gästen ska få en bra upplevelse från ankomst till avresa.

I tjänsten ingår även att anpassa arbetstiderna efter tryck och säsong. Kvällar och helger ingår. Som restaurangchef är du ambassadör för Villa Baros värdeord integritet, prana och nytänkande. Och som person tror vi att du är van att driva utveckling, är nytänkande och nyfiken. Du överraskar gärna och vill alltid ge gästen lite mer än den förväntar sig.

Känner du igen dig? Maila din ansökan och cv till vd Marcus Carlgren, senast den 15 november, marcus.carlgren@villabaro.se

Eller ring om du har några frågor eller funderingar, 073-025 40 63.

villabaro.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02