Annons

Restaurangchef

Skansens Restauranger

Tycker du om att vara spindeln i nätet och brinner för att leverera en gästupplevelse i världsklass kring fest, event och konferens. Då ser vi fram emot att träffa dig!

Skansens Restauranger ingår i Kulturrestauranger tillsammans med Haga Forum, Dramatenrestaurangerna, Trädgårn i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö. Vi söker nu en restaurangchef som är resultatinriktad, flexibel med erfarenhet av projektledning av event, stora som små. Restaurangchefen ingår i eventgruppen, utvald för allt från stora festivaler och mässor till banketter och bröllop. Restaurangchefen ingår även i ledningsgruppen, och är med ansvaret för Sollidens matsalen och festvåningsverksamheten en nyckelperson i verksamheten.

Som Restaurangchef i befintlig verksamhet är uppdraget att i enlighet med budget leda och driva event- och festvåningsdelen på Skansens Restauranger. Eftersom verksamheten ligger på Skansen och dess sammanhang är det, utöver det primära uppdraget även viktigt att man ser värdet av denna helhet och förstärker känslan av kvalitet och tradition. Restaurangchefen arbetar nära bokning och försäljning, och att arbeta för och vara del i att hitta nya vägar för att utveckla försäljningen på Skansens Restauranger är givetvis en fördel.

Du kommer att vara den som:

  • Har övergripande ansvar för personalkostnader för affärsområdet, planerar noggrant och bemannar effektivt utifrån budgeterad försäljningsvolym.
  • Leder och planerar arbetet för personal för att kunna leverera en så bra gästupplevelse som möjligt.
  • Har kunskap om personalpolicys, arbetslagar och avtal samt säkerhetsrutiner, ser till att dessa efterlevs.
  • Är uppdaterad och stödjer omfattande aktiviteter på Skansen och planerar och bemannar för kommande event.
  • Engagerar och entusiasmerar en professionell organisation och skapar driv, engagemang och lojalitet hos medarbetarna.
  • Är central i den dagliga driften.
  • Ansvarar för att form och uttryck i matsal följer given mall.

Vi är ett litet kärnteam team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ena dagen arbetar vi med ett event för flera tusen, och i nästa serverar vi konferenslunch. För att lyckas i rollen krävs givetvis goda kunskaper inom mat, dryck och passion för service både i det lilla och det stora.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till caroline@skansensrestauranger.se

Vi kommer löpande att ta in för intervju och så länge annonsen är kvar har vi ännu inte hittat den vi söker.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02