Annons

Restaurangchef

Van der Nootska Palatset

Vi söker en restaurangchef som tillsammans med oss vill skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster på Södermalms häftiga och alldeles särskilda palats.

Van der Nootska Palatset, vid Mariatorget på Södermalm, byggdes på 1600-talet och har en spektakulär och spännande historia. Palatset har under århundradena varit allt från ett privat exklusivt palats och tobaksfabrik till glädjehus. De senaste 30 åren har palatset verkat som konferens- och festvåningsanläggning där inredningen och stilepoker genom trehundra år har satt sin prägel på mängder av fester, middagar, konferenser, bröllop och möten. Palatset har även en välbesökt lunchkrog som på våren dubblar sina sittplatser med en vacker uteservering i vår Palatsträdgård.

Palatset är sedan ett år tillbaka en del av konferens- och restaurangaktören Eatery. Planen under de kommande åren är att förädla och utveckla verksamheten vars potential egentligen bara begränsas av den egna fantasin. Vi söker nu en erfaren och driven restaurangchef som vill vara med oss på denna spännande resa.

Arbetsuppgifter
I rollen som ansvarig restaurangchef leder du det operativa arbetet i vår lunchrestaurang och festvåning. Vi söker dig som är en erfaren hovmästare eller liknande som tidigare arbetat i en ledande befattning i minst 3 år. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Att ha rätt inställning och att ge en fantastisk service är för dig en självklarhet. Med dina gäster skapar du ett personligt möte och du gör ditt yttersta för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt team.

Du bidrar med en positiv stämning till teamet, är kvalitetsmedveten och har höga ambitioner. Du har goda ledarskapsegenskaper och ser snabbt vad som behövs göras – dvs du är en riktig doer!

Huvuduppgifter
I rollen som ansvarig restaurangchef kommer du att bära ansvaret för att planera och leda konferens- och festvånings servis under service. Du schemalägger våra hovmästare och vår serveringspersonal i lunch och festvåningsavdelningarna. Du kommer själv att servera i våra matsalar och även ta hovmästarpass. Tillsammans är du en del av teamet som för avdelningens utveckling framåt där kvalitet och nytänkande står i fokus. Vår bedömning är att tjänsten är ca 25 % administrativt och 75 % operativt.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer van der Nootskas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Van der Nootska och Eatery erbjuder rätt person en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Eatery har senaste åren, till exempel, infört en hel del digitalt stöd för de anställda och även lanserat en förmånsportal för alla våra ca 120 medarbetare. Vi har en egen utbildningsakademi där våra anställda kan gå en rad olika utbildningsmoduler inom allt från grundläggande livsmedelshygien till värdskap och restaurang management. Vi gör dessa satsningar för att vi vet att nöjda och engagerade medarbetare leder till nöjda kunder.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Anna Bengtsson, Palatsdirektör på 076-643 2400 eller via mail på anna.bengtsson@vandernootska.se. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Om Eaterygruppen
Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har sex etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista (två enheter), Sickla, Sundbyberg samt van der Nootska Palatset på Södermalm. Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02