Annons

Restaurangchef

Stora Brännbo Konferens och Hotell

Nu fokuserar vi på framtiden och söker därför efter vår framtida ledare i restaurangen. Vi söker efter en erfaren restaurangchef- som erbjuder våra gäster fantastiska dryckes- och matupplevelser.

Stora Brännbo Konferens och Hotell AB är en av Sveriges mest framgångsrika mötesanläggningar. Vi ligger strategiskt i Sigtuna stad, endast 15 minuter från Arlanda. Hos oss är maten och drycken en viktig del i upplevelsen på Stora Brännbo, vare sig man är här som en del av sitt arbete eller på sin fritid. Vi vill ge våra gäster en modern måltidsupplevelse med basen i den svenska kökskonsten. Vår meny tar utgångspunkt i säsongen med omtanke om djur, natur och människa.

Här finns totalt flera restauranger med plats för ca 200 gäster. Vi har 101 hotellrum, 38 möteslokaler, gym, yogastudio samt berömt kök. Många gäster kommer tillbaka till oss för att vi har ett personligt engagemang i våra gästers välbefinnande när de är hos oss. Vi har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågorna, köket genomsyras av miljömedvetenhet med fokus på närproducerat och ekologiskt. Vi är svanenmärkta, vår restaurang är kravmärkt och vi är certifierade enligt Svenska Möten klassificering 5 + 5 kronor. Anläggningen ägs och drivs i privat regi.

Nu söker vi på Stora Brännbo en engagerad och erfaren restaurangchef för fast anställning på heltid. Som restaurangchef arbetar du ”hands on” i driften tillsammans med ditt restaurangteam. Du bör älska mötet med gäster och sätta värde i att alltid överträffa gästernas förväntningar med ett värdskap i absoluta världsklass.

Du kommer leda och inspirera såväl yngre förmågor som mer rutinerad serveringspersonal i ett litet team där du innehar den viktigaste rollen. Stora Brännbo har höga ambitioner med sitt kök och levererar kvalitet som de bättre krogarna i stan. Vi vill ge våra gäster möjligheten att välja en hållbar livsstil genom utvalda råvaror med betoning på det gröna där vi bearbetar animaliskt protein som en högt värderad accessoar. Lyxiga skaldjursbordsbufféer är ett återkommande inslag i Stora Brännbos restaurang.

Dina arbetsuppgifter som restaurangchef innebär:
• Ansvar för den dagliga driften för vår restaurang, att vår restaurang och bar alltid levererar en gästupplevelse som är personlig och något utöver det vanliga
• Du innehar värdskap i absoluta världsklass
• Ansvar för Stora Brännbos spännande dryckessortiment både med och utan alkohol
• Arbeta med budget och säkerställa att nyckeltal och uppsatta mål och förväntningar på din avdelning hålls
• Handleda och motivera dina medarbetare, driva försäljning och skapa en naturlig merförsäljningskultur inom avdelningen
• Arbeta med schemaplanering och andra administrativa delar
Erfarenheter du tar med och delar med oss
• Relevant utbildning samt minst fem års yrkeserfarenhet, varav huvuddelen i ledande befattning
• Mycket goda mat- och dryckeskunskaper, självklart utbildad sommelier
• Du har ett ekonomiskt tänk och är i det kostnadsmedveten och resultatsugen, alltid med fokus på försäljning.
• Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande position med goda resultat.
• Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska; både i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och självklart är vi kollektivanslutna. Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid. Under jul och nyår och en längre period under sommaren håller Stora Brännbo i regel helt stängt. Restaurangchefen ingår i hotellets avdelningsledargrupp. Som anställd hos Stora Brännbo har du tillgång till anläggningens fräscha gym, samt rabatterade priser på yogapass i konferensanläggningens rogivande yogastudio.

Välkommen med din ansökan! Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta platschef Cecilia Eldelöf, 073-644 06 48. Ansökan samt CV önskar vi få till oss via rekrytering@storabrannbo.se. Rekrytering sker löpande och vi kommer tillsätta tjänsten när vi funnit rätt person.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02