Annons

Restaurangchef

Åkerblads Gästgiveri, Hotell & Spa

Åkerblads Gästgiveri, Hotell & Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo & idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 50-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hen checkar in tills dess att hen längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten.

Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda & inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror & personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor & har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité & service är ledorden.

Om tjänsten…
Som restaurangchef är du ansvarig för matsalen, dess medarbetare och värdskapet ut mot gästen. Du har god insyn i bokningsläget och besitter det yttersta ansvaret för att matsalsupplevelsen för konferens-, grupp- och privatbokningar sker professionellt. Därför arbetar du tillsammans med teamet i restaurangens alla förekommande arbetsuppgifter samt arbetar kontinuerligt med ansvars- och arbetsfördelningen inom gruppen som idag består av 10 fantastiska medarbetare. Du ansvarar för schemaläggning, semesterplanering samt bemanning i matsalen.

Förutom att du inspirerar dina medarbetare och gäster ingår även en administrativ roll. Du sköter bl.a. inköp av drycker och följer upp dessa med vårt komplexa investeringsprogram.
I din roll som restaurangchef ingår du i företagets ledningsgrupp och arbetar nära ägarfamiljen och andra avdelningschefer. I ditt arbete kommer du att ha ett aktivt stöd från ansvariga inom avtalsfrågor, ekonomi och marknad.

Om dig…
Vi ser att du har en god erfarenhet från restaurangledning och tidigare chefserfarenhet. Ett stort intresse för drycker och kunskap om dessa är en förutsättning för att du ska trivas med tjänsten. Du får gärna ha en sommelierutbildning i ditt CV, dock ej krav. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Övriga språk ser vi som meriterande, så även kännedom om bokningssystemet Jupiter/Rebnis. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och vi tror att du känner igen dig i följande:

Du är strukturerad, flexibel och bra på att ta initiativ som leder till att vi kvalitetssäkrar vårt dagliga arbete. Du känner stort ansvar för din restaurang, är professionell och personlig i mötet med gäster och kollegor. Du är nyfiken, har tålamod och en lösningsorienterad attityd, dessutom har du alltid ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft. Du skapar engagemang, glädje & stolthet och dina medarbetare respekterar dig för att du är omtänksam och driven. Som person har du lätt att få medarbetare med dig och genom din närvaro skapas en positiv och effektiv arbetsmiljö.

Information…
Sista ansökningsdagen är den 18 oktober men då ansökningarna kommer att behandlas löpande kan tjänsten tillsättas tidigare än sista ansökningsdag. Tillträde till tjänsten sker enligt ök.

Du sänder din ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se, märk din ansökan med
”Restaurangchef”. Vid frågor som berör tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

∝ Anders Åkerblad på +46 (0)247-508 00
∝ Fredrik Svedberg på +46 (0)247-508 08

Varmt välkommen med din ansökan och vi hoppas du kommer att trivas i vårt team!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02