Annons

Restaurangchef

Hotel Frantz

Brinner du för service, mat och dryck och vill vara med och driva Stockholms trevligaste hotellrestaurang?

Vi söker nu ansvarig för driften av vår restaurang och bar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster sedan tidigare. Du kommer ansvara för allt från schemaläggning, ekonomi, sortiment och personal. Vi söker dig som har erfarenhet från kvalitativa restauranger och har goda vinkunskaper. Du är prestigelös och självklart gör du dagliga pass i matsalen.

Arbetsuppgifter:
– Övergripande ansvar över driften
– Schemaläggning, rekrytering & semesterplanering
– Ekonomisk uppföljning av resultat
– Beställningar
– Utveckling och förbättring av koncept och kvalitet

Om Hotel Frantz:
Stockholms mest familjära boutiquehotell, Hotel Frantz, öppnade dörrarna den 1 oktober 2019. Hotellet ligger i ett av Stockholms äldre hus, mellan Peter Myndes backe och Mariagränd mitt i den klassiska Slussensiluetten. Tegelhuset, som uppfördes år 1647, har en gedigen historia och tar sin början med skräddarmästaren Frantz Bock. Efter en omfattande ombyggnation, där många av byggnadens gamla detaljer har bevarats, presenteras nu ett elegant och smakfullt hotell där prestigelös lyx ska genomsyra hotellet.

Skicka din ansökan till tea@hotelfrantz.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02