Annons

Restaurangchef

Winn Hotels Såstaholm Hotell & Konferens

Är du en passionerad och driven ledare, älskar du att ge gäster upplevelser och brinner du för mat och dryck samt kan ta viktiga och strategiska beslut? Här har du höstens drömjobb!

Såstaholm hotell & konferens ligger 30 minuter från Stureplan. Här bjuder vi på naturnära övernattning och förstklassiga restaurangupplevelser. Vi skapar de bästa förutsättningarna för inspirerande möten, konferenser, fantastiska fester och romantiska weekends. Hos oss har du huvudrollen, som medarbetare och som gäst.

 Vi söker en motiverande och inspirerande ledare som kommer att jobba aktivt i driften med ditt team. Du kommer att vara en inspirerande förebild för dina medarbetare och coacha dem till att bli sina bästa jag och säljstjärnor utöver det vanliga. Vi ser att du är en glädjespridare och kan bjuda till för att skapa en härlig atmosfär som smittar av sig till gäster och övriga kollegor på hotellet. 

I denna roll har du stor påverkan för din egen, medarbetarnas och restaurangens utveckling och du jobbar konstant med ömsesidig feedback. Din inställning är prestigelös, men du tar din roll på allvar och är en ledare som jobbar under parollen ”walk the talk”, med det blir du en självklar aktör i vår roll lista.

Du brinner för service och bemötande mot både medarbetare och gäster. Likväl som att du är en person som ger energi ser du möjligheter och inte problem.  Du jobbar tätt tillsammans med andra ledande positioner på hotellet och ni har tillsammans ansvar över gästernas välbefinnande och upplevelse.

I rollen har du ansvar över:

  • Medarbetare – du ansvarar för schemaläggning, rekrytering, informationsflöde, upplärning och vidareutveckling.
  • Struktur – skapa en struktur och plan för din avdelning. Viktigt att med ett helikopterperspektiv få förståelse för hela verksamheten på Såstaholm där du ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar.
  • Ekonomi – arbeta efter satta ekonomiska nyckeltal och mål. Samt till viss del medverka i prognosarbete.

Som Restaurangchef på Såstaholm kommer du även ingå i hotellets strategigrupp som består av ledare som har förmågan och viljan att utveckla sig själv, våra medarbetare och hela verksamheten mot samma mål – oerhört nöjda gäster!

Vi ser att du som söker har relevant utbildning samt flera års erfarenheter som ledare i restaurangbranschen. Meriterande är om du har viss bakgrund från kök.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 20 september.

Winn Hotel Group
Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje. Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School.

Den värdeskapande formeln för vår verksamhet förkortas PEGA och står för Personlighet, Engagemang, Glädje och Affärsmässighet. I den ordningen, för det är vår övertygelse att om medarbetarna ges möjlighet att med sin egen personlighet utveckla sitt yrkesmässiga engagemang så uppstår arbetsglädje som smittar till andra medarbetare och till gästerna. Och det är affärsmässigt lönsamt för oss.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02