Annons

Restaurangchef

Kämpasten

Kämpasten är en förstklassig konferensanläggning i Sigtuna, ca 20 minuter från Arlanda och 40 minuter från Stockholm City. Vi välkomnar alla företag och grupper som behöver träffas för ett kreativt och utvecklande möte hos oss. Vi erbjuder en professionellt personlig service med fokus på högsta möjliga kvalitet på mat och dryck samt ett gott och hållbart värdskap.

Vi söker nu en kvalitetsmedveten restaurangchef med erfarenhet från olika typer av hotell- och konferensverksamheter. Du har tidigare erfarenhet av att vara chef och är trygg i din roll med starka ledaregenskaper. Att du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare är en självklarhet för dig.

Som person är du driven, affärsmässig och passionerad, du utövar ditt yrke med ett stort engagemang och har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett genuint intresse för mat och dryck och motiveras av att leda och entusiasmera dina medarbetare i en hållbar anda. Då vi har många återkommande gäster och alltid har det ”Det Hållbara Värdskapet” i fokus så är det viktigt att skapa en välkomnande och spännande miljö som hela tiden utvecklas. Du är ödmjuk, lyhörd och duktig på att kommunicera och arbetar gärna nära våra gäster och personal.

Som Restaurangchef hos oss ansvarar du för den dagliga driften och planering för servering av all mat och dryck, happenings, personalledning inklusive schemaläggning och tidrapportering. Ytterligare ansvar är inventering, inköp, prissättning samt kontakter med leverantörer till avdelningen. Tjänsten innefattar givetvis även driftarbete i egna avdelningen. Självklart ingår du i anläggningens ledningsgrupp där du bidrar till hela anläggningens utveckling.

Din erfarenhet från liknande befattningar är flerårig. Du behärskar engelska i tal och skrift samt har körkort och tillgång till egen bil. Ledarutbildning, sommelierutbildning och erfarenhet från arbete i hotellsystem är meriterande.

Anställning:
Tillsvidare, provanställning tillämpas
Heltid
Arbetstid genomgående måndag-fredag dag/kväll, helger förekommer.
Lön enligt överenskommelse.
Observera att vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor vänligen kontakta platschef Stefan Ros.
telefon: 076-502 37 30
e-post: stefan.ros@sodexo.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02