Annons
Annons

Restaurangchef

Sigtunahöjden

Sigtunahöjden är en mötesanläggning i världsklass som brinner för utveckling och hållbarhet. Vår vision är – Tillsammans för en hållbar framtid.

I Restaurang Skog på Sigtunahöjden erbjuds matintresserade lokalbor och tillresande ett hållbart restaurangkoncept med naturen som ett tydligt tema. Med skogen inpå knuten, det naturnära läget och den vidsträckta utsikten över Mälaren gör att man gärna kommer hit på möte, fest eller bröllop. Köket är välrenommerat och våra kockar vinner utmärkelser och priser som skapar uppmärksamhet hemma och långt borta.

Vi söker nu en Restaurangchef som ska bära visionen och konceptet ut mot gäst och mot kollegorna internt. Du är ytterst ansvarig för verksamheten i vår restaurang med resultat- och personalansvar samt att helhetsupplevelsen av mat, dryck och service är av högsta nivå. Samarbetet med Köksmästaren är nära och ni arbetar tillsammans med ständig utveckling för att förbättra upplevelsen, kvaliteten och servicenivån för våra gäster. Du pushar din avdelning för att nå mål för nöjda gäster, omsättning och merförsäljning. Din planering av verksamheten är maximerad för att nå största lönsamhet i kombination med högsta kvalite och hållbarhet.

Egenskaper vi söker hos dig
Du är en person som gillar att leda andra och är bekväm med att själv stå i centrum. Upplevelser och mat och dryck är det du brinner för och det vill du förmedla till andra.

Viktiga egenskaper som vi vill att du har:
• Älskar mat, dryck och utmärkt service.
• Vill arbeta för förbättring och utveckling
• Bygger relationer med våra gäster och dina medarbetare i teamet
• Gillar att vara på scen, kommunicerar tydligt, är lyhörd och skapar arbetsglädje
• Har öga för detaljer och dekoration, gärna det som växer i naturen
• Brinner för hållbarhet, det cirkulära och närodlade

Vad vi erbjuder dig:
Du kommer att tillhöra F & B teamet och blir en viktig del av gästens upplevelse och samarbetar med övriga avdelningschefer för att lyfta Sigtunahöjden till högsta nivå. Här får du möjlighet att växa med utbildningar och kan ta nästa karriärsteg. Vi arbetar året runt men tar ledigt under juli och över julhelgerna. Du blir en del av vårt stora engagemang för hållbarhet, socialt ansvar och utveckling. Vi vill vara en arbetsplats som gör skillnad.

Krav på erfarenheter och kunskaper:
• Sommelier eller motsvarande kunskaper
• Ledarskapsutbildning och minst tre års erfarenhet som ledare från restaurang
• Erfarenhet av bokningssystem
• Svenska flytande i tal och skrift.
• God nivå i engelska i tal och skrift.
• Körkort B
• Goda kunskaper i Microsoft Office

Arbetstid och anställning:
• Heltid
• Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
• Kollektivavtal finns
• Tillträde i juni 2022

Du rapporterar till:
Platschef Lena Andersson

Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 070-648 62 47
niclas.ingwall@growisit.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02