Annons
Annons

Restaurangchef

UME Fika & Bar - Umeå Airport

Vi söker en Restaurangchef för vår restaurang UME Fika & Bar. Charmen med att arbeta på Umeå Airport är den föränderliga miljön och den speciella atmosfär som finns på en flygplats med högt tempo och att ingen dag är den andra lik. För rätt person är möjligheterna oändliga!

Om rollen
Som Restaurangchef är du ytterst ansvarig och säkerställer en gästupplevelse som överträffar våra gästers förväntningar. Vi arbetar mot tydligt uppsatta ekonomiska mål vad gäller försäljning, COS, personalkostnader m.m. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta med nyckeltal för att mäta avdelningens resultat. Du kommer att leda och utveckla skiftledare och medarbetare för att vidareutveckla teamen och därigenom uppnå bästa möjliga service. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår tex; optimera bemanning och försäljning, rekrytering, beställningar, utbildning, kvalitetssäkring, inventering och självklart att vara delaktig i den dagliga verksamheten. Rollen är driftsorienterad med en mindre del administration.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och leda medarbetare och möta våra gäster. Du har höga krav på kvalitet och ett stort intresse för service och försäljning. För att lyckas i rollen ska du vara trygg i din roll som chef och ledare. Du leder genom att vara ett föredöme. Med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du ditt team och du är bra på att få ditt team att utvecklas och växa. Du är driftig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsorienterad, van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du ser lösningar, inte problem. Ordning och reda, uppföljning och struktur är ledord för dig.

Du har minst två års erfarenhet från liknande positioner inom hotell, restaurang och handel och har goda kunskaper avseende mat och dryck. Det är en merit om du tidigare har arbetat med konceptstyrda verksamheter. Då vi verkar i en internationell miljö måste du tala och skriva flytande på svenska samt engelska. Om du är social och öppen med en stor portion humor, samt trivs med uppföljning så kommer du att trivas i den här rollen. Du arbetar i huvudsak måndag till fredag dagtid men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Umeå Airport som arbetsplats
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning. Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen som en del av din personliga säkerhetsprövning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara ostraffad.

Fördelar med SSP
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi erbjuder subventionerad lunch, friskvårdsbidrag, bonusprogram, aktiesparprogram, personalrabatt på alla våra enheter i Sverige och goda karriärmöjligheter. Hos oss får alla chansen att lyckas!

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information här

Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 070-648 62 47
niclas.ingwall@growisit.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02