Annons
Annons

Restaurangchef

Skara Konsthotell

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Restaurangchef
Skara Konsthotell är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokaler, restaurang med fokus på de lokala råvarorna och en unik konsthall med målningar utav några av Sveriges genom tiderna största konstnärer. Här hittar du målningar av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson, och även emellanåt lokala konstnärer. Härifrån driver vi också Jula Stadscamping samt Julas Äventyrsgolf som ligger på området.

Skara Konsthotell är et av fyra hotell inom kedjan Jula Hotell, som i sin tur tillhör Jula koncernen. Jula koncernen är ett bolag som drivs av nyfikenhet och utveckling. Vi är i en spännande expansionsfas och söker dig som vill vara med på vår resa! Nu vill vi förstärka vårt team och söker därför en Restaurangchef.

Det här gör man som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för restaurangen på Skara Konsthotell. Ditt fokus är att engagera, utveckla och motivera dina medarbetare så de får goda förutsättningar för att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, men ditt ansvar är också att leda serverings- och barpersonal.

Du kommer ansvara för ett team i serveringen på 10-15 medarbetare och du rapporterar till hotellchefen. Du jobbar i huvudsak i drift. Du kommer ingå i ledningsgruppen för hotellet tillsammans med övriga chefer. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Ge service/servera i vår restaurangen
– Schemaläggning för serverings- och barpersonal
– Samverka tillsammans med Kökschef om meny och dryck
– Inspirera och lära upp serverings- och barpersonal
– Göra beställningar, inventera och göra ekonomisk uppföljning

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du har en förmåga att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både dryck och mat. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Struktur och stolthet i att leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig. Vi ser att du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Skara Konsthotell har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor om tjänsten besvaras av Ulrika Kjellman, tf. Hotellchef via mejl: ulrika.kjellman@julahotell.se.

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02