Annons
Annons

Restaurangchef

Gysinge Herrgård

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Restaurangchef – Gysinge Herrgård
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöver vi komplettera teamet med en Restaurangchef. Vill du vara med och utveckla Jula Hotell?

På Gysinge Herrgård har vi stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck, och också värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med naturen runt knuten, en god natts sömn och värdskap från hjärtat. Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre.

Det här gör man som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för restaurangen på Gysinge Herrgård. Ditt fokus är att engagera, utveckla och motivera dina medarbetare så de får goda förutsättningar för att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, men ditt ansvar är också att leda serverings- och barpersonal.

Du kommer ansvara för ett team i serveringen på 5-10 medarbetare och du rapporterar till hotellchefen. Du jobbar i huvudsak i drift. Du kommer ingå i ledningsgruppen för hotellet tillsammans med övriga chefer. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Ge service/servera i vår restaurangen
– Schemaläggning för serverings- och barpersonal
– Arbeta fram dryckesmenyer tillsammans med kökschefen
– Utveckla dryckeskoncept
– Inspirera och lära upp serverings- och barpersonal
– Göra beställningar och göra ekonomisk uppföljning

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du har en förmåga att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både dryck och mat. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Struktur och stolthet i att leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig. Vi ser att du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Bil och körkort är ett måste då Gysinge Herrgård ligger på landsbygden. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth Nilsson, Hotellchef Gysinge Herrgård via mail: elisabeth.gysingeherrgard@julahotell.se. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02