Annons
Annons

Restaurangchef

Mornington Hotel City

Morningtons restaurang söker en Restaurangchef

Nu söker vi en Restaurangchef för att stärka upp och leda vårt fantastiska team. Du kommer arbeta med grymma kolleger, en rolig vinlista och underbara gäster.

På Mornington är vi i full gång med att bygga upp ett klassiskt brasserie med en stor, föränderlig meny tillgänglig hela dagen. Vi har ett eget bageri och i köket arbetar vi hantverksmässigt och traditionellt. I matsalen sätter vi stor vikt vid att ge våra gäster en personlig och genuin service. Vi älskar vin och vi hoppas att du delar det intresset med oss.

Om du också kan tänka dig att flambera en köttbit eller sabrera champagne framför våra gäster är det ett extra plus lika så om du har erfarenhet av kassasystemet PLUTO och personalsystemet Caspeco.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Villkor
Mornington Hotel är medlemmar i Visita och har kollektivavtal.

Hur söker jag?
Vi rekryterar löpande så vänta inte för länge med din ansökan.Mornington Hotel City ligger mitt på Östermalm med gångavstånd till det mesta. Vi är ett mindre privatägt hotell med en spännande historia. Vi arbetar genuint med service utan onödiga krusiduller. Fokus ligger på hantverk, form och hållbarhet. Här ska du trivas.

Tidsomfattning: Heltid
Typ av anställning: Tillsvidare

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02