Annons
Annons

Restaurangchef

La Girafe

Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga och framgångsrika samarbete och nu söker vi en ny Restaurangchef till La Girafe, placerat på Fleminggatan Kungsholmen.

Vi eftersöker en hungrig, driftsäker och erfaren restaurangchef. Med ett totalansvar för driften vill du vara med och ansvara för kvalité och säkerställande av gästernas upplevelse.

I sann kvarterskrogsanda finner du en folklig bistro, bar och café med fransk – svensk inriktning. Frukost, lunch och middag serveras alla dagar i veckan med en rapp service och lokalen är personlig och ombonad med plats för många gäster.

”För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gästen en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom ditt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster oavsett tillfälle. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor //Pontus Frithiof ”

Är du den ledare vi söker?
Vi söker en restaurangchef som har det övergripande ansvaret för verksamheten. Du ska ha förmågan att leda, fördela, organisera och styra din organisation. Med gästen i fokus trivs du med ansvar för allt från ekonomi och gastronomi till att din personal trivs på sin arbetsplats. Vi söker dig som har gedigen restaurangerfarenhet och som har jobbat i ledande befattningar i några år. Du är prestigelös och självklart beredd att göra pass i matsalen.

I rollen som restaurangchef ska du påverka och utveckla din restaurang genom entreprenörsanda och ett bra och tydligt ledarskap. Med ditt brinnande engagemang så vill du utveckla La Girafe vidare med oss. Som restaurangchef ingår administrativa uppgifter så som daglig – samt veckorapportering, ekonomi, personalansvar, systematisk brand och arbetsmiljöarbete, månadsavslut med resultatansvar. Som ytters ansvarig för driften ska du kunna bidra med ett starkt lokalt engagemang och beslutsfattande.

Vi ser gärna att du har ett gediget intresse och gärna kunskap av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Kort om Nordrest:
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Våra värderingar: Överraska positivt – Sprida glädje – Vara tillgängliga
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Restaurangen är öppen från morgon till kväll och din arbetstid styrs efter verksamhetens behov, dagtid och kvällstid samt vardagar och helger.
Ansökan: Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Unionen

För frågor, kontakta Malin Valkonen: malin.valkonen@nordrest.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02