Annons
Annons

Restaurangchef

Skansens Restauranger

Tycker du om att vara spindeln i nätet och brinner för att leverera gästupplevelse i världsklass? Vi söker dig som kan axla värdskapet i anrika matsalar, projektleda företagsfester och evenemang utifrån årets högtider, planera konferenser, event och förstås leverera service vid konserter på Sollidenscenen och Allsång på Skansen. Skansens Restauranger ingår tillsammans med Djurgårdsbron, Dramatenrestaurangerna, Trädgårn i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö i Burgsvik Kulturrestauranger som är ett av åtta affärsområden inom Burgsvik Group, Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag.

Vi söker nu en Restaurangchef som är resultatinriktad och flexibel. Restaurangchefen ingår i eventgruppen, utvald till allt från stora festivaler och mässor till banketter och bröllop. Restaurangchefen ingår i ledningsgruppen, och är med ansvaret för Sollidens matsal och festvåningsverksamheten en nyckelperson i verksamheten. Som Restaurangchef i befintlig verksamhet är uppdraget att i enlighet med budget leda och driva event- och festvåningsdelen på Skansens Restauranger. Eftersom verksamheten ligger på Skansen och dess sammanhang är det, utöver det primära uppdraget även viktigt att man ser värdet av denna helhet och förstärker känslan av kvalitet och tradition. Restaurangchefen arbetar nära bokning och försäljning, och att arbeta för och vara del i att hitta nya vägar för att utveckla försäljningen på Skansens Restauranger är givetvis en del.

Du kommer att vara den som:
• Har övergripande ansvar för personalkostnader för affärsområdet, planerar noggrant och bemannar effektivt utifrån budgeterad försäljningsvolym.
• Leder och planerar arbetet för personal för att kunna leverera en så bra gästupplevelse som möjligt.
• Har kunskap om personalpolicys, arbetslagar och avtal samt säkerhetsrutiner, ser till att dessa efterlevs.
• Är uppdaterad och stödjer omfattande aktiviteter på Skansen och planerar och bemannar för kommande event.
• Engagerar och entusiasmerar en professionell organisation och skapar driv, engagemang och lojalitet hos medarbetarna och att du förväntas vara en del i driften då du är central i den dagliga driften.
• Ansvarar för att form och uttryck i matsal följer given mall.
• Tjänsten innefattar drift, dag & kväll alla dagar utifrån verksamhetens behov.

Vi är ett litet kärnteam team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ena dagen arbetar vi med ett event för flera tusen, och i nästa serverar vi konferenslunch. För att lyckas i rollen krävs givetvis goda kunskaper inom mat, dryck och passion för service både i det lilla och det stora.

Vi ser att du har minst 7 års erfarenhet från liknande roll.

Sista ansökningsdag 31:a Augusti. Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till karolina@burgsvikgroup.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02