Annons
Annons

Restaurangchef

Visit Linköping & Co

Visit Linköping & Co söker proffsig restaurangchef

Visit Linköping & Co står inför en spännande framtid inom besöks- och eventbranschen, och nu ska medarbetarna ta vår restaurang på Linköping Konsert & Kongress till nya upplevelser för våra gäster. Vår plan är att utveckla utbudet för våra konferens- och konsertgäster genom att skapa ett gemensamt nytänkande inom såväl gastronomi som upplevelse. Med vår värdegrund; mod, glädje och professionalism, är vår ambition att tillsammans skapa oförglömliga matupplevelser i samband med en konferens eller konsert.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en dynamisk och spännande arbetsplats där våra team varje dag strävar efter att göra Linköping till en attraktiv plats för Linköpingsborna och alla besökare genom att erbjuda uppemot 180 konserter på Linköping Konsert & Kongress eller Saab Arena. Vi genomför årligen cirka 400 konferenser och kongresser och vi serverar mat till cirka 150 000 gäster. Vi har också ansvaret att tillsammans med övriga aktörer i Linköping och regionen, driva och utveckla hela besöksnäringen i Linköping.

Restaurangchef med medarbetare och gäster i fokus
Vår förväntan på dig är att du tillför ännu mer professionalism, mod och glädje så att vi tillsammans uppnår Visit Linköping & Co:s långsiktiga mål om att bli Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom besöksnäringen. Självklart är det oerhört meriterande om du tar med dig tidigare erfarenhet av att ansvara för, planera och genomföra större middagar, samt att utveckla erbjudanden för konsert- och evenemangsgäster.

Som restaurangchef är du med ditt engagemang och din positiva energi en sann förebild för dina medarbetare. Du är den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar, och för dig är dina medarbetare din största prioritet. Du visar vägen för dina ambitiösa medarbetare och hugger själv gladeligen i när det behövs. Tillsammans med ditt team arbetar du med ständig förbättring av rutiner, arbetssätt och service, i takt med att omvärlden förändras.

Din passion för mat, dryck och mötet med människor kommer till sin rätt hos oss när du tillsammans med övriga avdelningar och ditt team samarbetar för att leva upp till vår vision; Tillsammans skapar vi upplevelser, och vi hjälper alltid varandra, samtidigt som vi har roligt och utvecklas på jobbet.

Med utgång i Visit Linköping & Co:s hållbarhetsarbete är det betydelsefullt att framtidens ingredienser för restaurangen innehåller fortsatta satsningar på hållbara erbjudande som bidrar till att göra skillnad. Hållbarhetsperspektivet finns med oss i allt vi gör och vi bryr oss på riktigt, om varandra, våra gäster och vår planet.

Vill du jobba som restaurangchef vid Visit Linköping & Co?
Som Restaurangchef hos oss erbjuds du en tillsvidareanställning på heltid, som du förstår är arbetstiden stundom förlagd till kvällar och helger. Vänta inte med att ansöka i vårt rekryteringssystem. Sista dagen att skicka in ansökan är 13 november men vi intervjuar löpande så sök gärna omgående.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Ljungberg, HR-ansvarig, tel. 013-190 00 44, e-post: caroline.ljungberg@visitlinkoping.se, alternativt; Johan Rustan, VD, tel. 013-190 00 40, e-post: johan.rustan@visitlinkoping.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02