Annons
Annons

Restaurangchef

Ulvö Hotell

Ulvön ligger i Höga Kustens yttre skärgård och är även känd som Bottenhavets pärla. Detta världsunika område är en av Sveriges snabbast växande destinationer med en natur i absolut toppklass. I Ulvöhamn ligger små fiskarbostäder och sjöbodar tätt längs huvudgatan. Promenaden från färjan till hotellets restaurang är inte mer än 500 meter lång, men full av intryck som väcker sinnena till liv.

Ulvö Hotell invigdes för allra första gången 1905. Under hotellets första 100 år har flertalet ägare passerat och var och en lämnat sina avtryck. Vid senaste ägarbytet 2008 gjordes stora investeringar och verksamheten förvandlades från vandrarhemsstandard till ett intrycksfullt hotell med 26 utsökt inredda hotellrum. Likväl är det köket och restaurangen som är hotellets hjärta och puls. Vi älskar lokala råvaror och befinner oss i en region som fullständigt flödar av lokala mathantverkare och bönder med enorm passion.

Du som söker
Vi letar efter dig! Du som vet vem du är, har några bra chefsår på nacken, gillar att lära ut och lära. För dig ska ett fantastiskt värdskap vara ett kall, du får gärna ha en företagsådra i ditt blodsystem och stor passion för kvalitet. Hos oss kommer du att få hjälpa till att utveckla och förbättra verksamheten ur alla tänkbara aspekter. Därför är du en positiv och kreativ individ som ser möjligheter där andra kanske ser problem.

Jobbet
Du ansvarar för driften av vår restaurang som är öppen frukost till sent alla dagar hotellet har öppet (29e april till och med 31a oktober). Vi är en à la carte restaurang med en betydande beställningsverksamhet bestående av familjefester, företagsarrangemang och cateringar. Du ska själv aktivt delta i verksamheten och vara synlig i driften för våra gäster och medarbetare.

Som restaurangchef jobbar du sida vid sida med kökschef och tillsammans rapporterar ni till ägare. Du ansvarar för rekrytering, introduktion och bemanning och av personal såväl som för inköpen till restaurangen, inventering, lönerapportering för din personal samt för kassasystem och utbildning av personalen. Självklart är ditt jobb att följa- och utvärdera restaurangens ekonomi och resultat. Du agera och tar beslut i samspråk med övriga chefer och ägare för att verksamhetens kvalitets- och resultatmål ska uppnås.

Vi söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du har mycket stor kunskap om mat och dryck, ett plus är sommelierutbildning. Du ska vara en lagspelare som trivs i att fatta beslut och ta ansvar för vad du gör. Du ingår i Ulvö Hotells ledningsgrupp.

Omfattning
100% tills vidare, sex månaders provanställning, tillträde och lön enligt överenskommelse. Varierande arbetstider dag/kväll/helg.

Ta reda på mer om oss: www.ulvohotell.se

Vi finns såklart på Facebook och Instagram. En hederlig googlesökning kan också hjälpa dig i din beslutsprocess.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till jennie@hoglandssagen.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02