Annons
Annons

Restaurangchef

Vaxholms Kastell & Badholmen

Är det här din nya arbetsplats? Vaxholms Kastell & Badholmen söker nu en ny Restaurangchef!
Är det här din nya arbetsplats? Vaxholms Kastell & Badholmen söker nu en ny Restaurangchef!

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av en ledande roll i restaurangbranschen och är en naturlig ledare. Du älskar att lära ut, lära och jobba som ett team där värdskapet och gästen alltid står i centrum. Du är en positiv och kreativ person som ser möjligheter och lösningar. Du har mycket stor kunskap och intresse för mat & dryck – har du dessutom en sommelierutbildning är det ett stort plus.

Dina ansvarområden
Du ansvarar för driften av våra restauranger på Vaxholms Kastell & Badholmen både operativt och administrativt. Som Restaurangchef jobbar du sida vid sida med Kökschefen – tillsammans rapporterar ni till Platschefen. Du ansvarar för rekrytering, introduktion, och bemanning av serveringspersonal såväl som för inköp till restaurangen, inventering, lönerapportering för din personal samt kassasystem. Rollen som Restaurangchef är en nyckelposition i vår verksamhet. Du inspirerar ditt team i matsalen och skapar lysande upplevelser för våra gäster.

Vi erbjuder
100% tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Tillträde och lön efter överenskommelse. Varierande arbetstider dag/kväll/helg.

Kika gärna in på www.kastellet.com för att läsa mer som oss och givetvis finns vi både på Instagram & Facebook.

Företaget
Vi tillhör STRÖMMA Turism & Sjöfart AB som producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Stromma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Visby, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger, Ålesund och Berlin. Läs mer på www.stromma.com.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02