Annons
Annons

Restaurangchef

Storhogna Högfjällshotell & Spa

Storhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen ( ca 1,5 mil åt vardera håll) och 11 mil från Östersund.

Klicka här för att se fler lediga jobb hos oss!

Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglädje och du behöver kunna identifiera dig med dessa ord!

Vi har en stor underbar vinterträdgård där det under trädkronorna ligger bar, restaurang och anslutning till vårt poolområde. Mittemot hotellet, med ski in och ski out möjlighet, ligger backar och spår. Vårt Sport och Eventhus erbjuder skiduthyrning och skidskola. Ett Fjällviste med exklusiv bastu och brasrum samt Samevistet, våffelstuga på fjället ingår också i vår anläggning. Hotellet har 53 rum och håller öppet 10 månader om året.

Nu söker vi vår nya restaurangchef!
I rollen som restaurangchef kommer du att ansvara för restaurangen i Vinterträdgården vilket innefattar frukost, lunch och middag. Du har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare och har haft personalansvar. Arbetet utförs till största delen på golvet där du motiverar och inspirerar dina medarbetare till att ge våra gäster fantastisk service.

Självklart innefattar jobbet administrativa delar som schemaläggning, ekonomisk uppföljning, ta emot bokningar samt upprättande samt utförande av Storhognas olika rutiner inom F&B.

Du sitter med i vår drifters grupp där du blir en viktig kugge för att vi ska nå till nästa nivå med hotellet. Du kommer att jobba tätt med hotellets köksmästare och rapportera till F&B Manager

Start
• Tjänsten är tillsvidareanställning från 25 juni.
• 100% anställningsgrad
• Vi har personalboende om så önskas
• Vi har kollektivavtal
• Vi har fina personalförmåner med gym, pool, skiduthyrning, rabatterade priser på mat, spa och shop!
• Vi tror att du gillar fjället om du ska trivas hos oss!

Vi ser gärna att du
• Önskar utvecklas inom branschen och drivs av att stärka och driva ett team.
• Tidigare arbetat med Hotsoft och Anker
• Har barerfarenhet samt vin & dryckesutbildning

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-06-01

Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till F&B Manager Patrik Hederström på patrik.hederstrom@storhogna.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02