Restaurangchef/driftschef restaurang
Hotel Frantz
Vi på Hotel Frantz söker nu en driven restaurangchef med känsla för service och fokus på gästnöjdhet som tillsammans med oss vill ta vår restaurang till nästa nivå. Som person har du stort intresse för mat, vin och service. Du är en positiv problemlösare med glimten i ögat. Duktig på att hantera människor och sätter gästen i fokus.
Kvalifikationer:
• Minst 5 års erfarenhet av branschen
• Mins 2 års erfarenhet av en chefsroll och personalansvar
• God mat & dryckeskunskap
• God förståelse för restaurangekonomi
• Positiv & lösningsorienterad
Arbetsuppgifter:
• Driftsansvarig
• Jobb i servis/hov
• Personalansvar: rekrytering, schemaläggning mm
• Inventering
• Ekonomi: budget, bruttovinster
• Upprätthålla service, kvalité och gästnöjdhet
Om vår restaurang:
Vi serverar en blandning från jordens alla hörn fast på vårt vis. Vi låter kvalitativa råvaror stå i fokus och väljer vårt kött och fisk med omsorg, ett hållbart sätt att se på matlagning helt enkelt. Välarbetad mat med mycket smaker.
Om Hotel Frantz:
Idag är Hotel Frantz ett familjeägt och nyrenoverat boutiquehotell beläget på Södermalm/Slussen. Vi har även ett systerhotell i Vasastan som heter Hotel Ruth.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten planeras att tillsättas omgående.
Läs mer om oss på hotelfrantz.se
Vi är anslutna till HRF
Anställning: tillsvidare, heltid, kvällar, lön enligt överenskommelse
Restaurangen är öppen tisdag-lördag
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook