Annons

Restaurangchef Heaven 23

Svenska Mässan Gothia Towers

Vi söker nu en erfaren, engagerad och driven Restaurangchef för Heaven 23!

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra restauranger och har en spännande tid framför oss. Vill du vara med på vår resa framåt? 

Arbetsuppgifter
Som Restaurangchef ansvarar du för hela verksamheten, från koncept till drift, personal och resultat. Du leder och fördelar arbetet och ser till att vi har de mest engagerade och kunniga medarbetare.

En del av dina arbetsuppgifter är följande: planering av driften, inventeringar, bokslut, beställningar, fakturahantering, löneattesteringar, rekrytering, bemanning och schemaläggning tillsammans med vår Staffing avdelning, nära samarbete med vår säljavdelning för att optimera våra sittplatser, marknadsplaner för enheterna tillsammans med vår marknadsavdelning samt olika administrativa uppgifter mm. Du kommer att jobba väldigt tätt tillsammans med vår Köksmästare och Barchef samt övriga Restaurangchefer i huset. En viktig del av ditt arbete består i att samarbeta med externa och interna kunder där ditt affärsmannaskap är viktigt.

För att lyckas i rollen gillar du utmaningar, är van vid tidspressade situationer och drivs av att göra bra affärer. Vidare brinner du för att ge förstklassig service och vill ständigt överträffa gästers- och kunders förväntningar. Utöver din förmåga att säkerställa kvalitet och service har du en förmåga att se helheten. Du håller dig uppdaterad på nya trender inom branschen.

Viktiga egenskaper är att du är driven och engagerad, brinner för mat och dryck, har en hög serviceanda, är en närvarande och coachande ledare, resultatfokuserad, har en bra struktur och ordning och reda. Våra kärnvärden är engagemang, samarbete och mod.

Du rapporterar till Lillemor Bengtsson, Director of Food & Beverage.

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst fem års erfarenhet av liknande tjänst. Du har tidigare haft helhetsansvar med eget budget – och resultatansvar. Du är en bra kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du kreativ, engagerande och prestigelös samt en mycket god lagspelare. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra. Du har höga ambitioner, en stor kvalitetsmedvetenhet och en god organisationsförmåga samt är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Du håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen. Du bör ha goda datakunskaper.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i en koncern med stora expansionsplaner. Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Visita Unionen och HRF.

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Director of Food & Beverage: lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02