Annons

Restaurangchef/mat- & dryckesansvarig

Kiviks Musteri

Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 180 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK (2018).

Vill du vara med och utveckla Kiviks Musteris besöksverksamhet till en av Skånes mest välbesökta utflyktsmål? Vill du vara del av ett företag med ett spännande sortiment, ett företag i ständig utveckling med stark lokal förankring?

Vi söker dig som ska ansvara för samt kvalitetssäkra Kiviks Musteris restaurang och café i Kivik och bidraga till att lyfta hela besöksmålet. Målsättningen är att denna verksamhet ska stärka varumärket ytterligare och skapa tillväxt via attraktiva upplevelser och engagerade besökare.

Din roll
Du kommer att ha ansvaret för restaurang Kärnhuset och Stinas Café. Ansvaret innefattar:

God service och bemötande i linje med värderingar och varumärke.
Engagerat och närvarande ledarskap för fast- samt säsongsanställda.
Meny och utbud enligt säsong.
Kunskap om Kiviks Musteris sortiment.
Att lagar, regler och policies följs.
Verka för minimerat matsvinn.
Lönsamhet och ekonomi.
Säkerställa en trygg och god verksamhet.
Placeringsort är natursköna Kivik på Österlen där du kommer rapportera till upplevelse- och besöksmålschef.

För att lyckas i rollen…
…ser du gästens behov först. Vi tror att du har vana av att utveckla och leda verksamhet kring mat & dryck. Vi söker dig som är en handlingskraftig och kreativ person som passar in i den familjära företagskulturen. Tillsammans hjälps vi åt, tar ansvar samt är goda förebilder för varandra och våra gäster. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor. Du samarbetar gärna med andra funktioner inom företaget och har förståelse för varumärkets betydelse. Du arbetar kvalitetsmedvetet och känner väl till de regelverk som styr en restaurang.

Du trivs i en ledande roll och har god förmåga att engagera och motivera dina medarbetare. Prestigelöshet är viktigt då du förväntas arbeta även operativt i verksamheten. Vi förutsätter att du arbetar målinriktat, är resultatorienterad och har god förmåga att skapa och underhålla goda relationer.

Din bakgrund
Utbildad och erfarenhet som kock
Erfarenhet av restaurang och caféverksamhet
Ledarskapserfarenhet
Språkkunskaper; flytande svenska och engelska i tal och skrift

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med placering i Kivik. Tillträde omgående.

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Berne, HR-generalist, via telefon 0761-37 19 90 eller mejl jennie.berne@kiviksmusteri.se

Ansökan
Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan till HR@kiviksmusteri.se. Sista datum för ansökan är den 4 november. Märk ansökan med ”Restaurangchef”.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02