Annons
Annons

Restaurangchef med passion för dryck

Hufvudsta Gård Mat & Möten

Hufvudsta Gård Mat & Möten är en mötesplats och affärskrog vid Mälarens Strand bara sju minuter med tunnelbana från centrala Stockholm. Vi älskar mat, dryck och brinner för mötet mellan människor.
Vi står för upplevelser med kvalitet och levererar det från början till slut.

Vi har femton snygga möteslokaler och ett kök som är hjärtat i verksamheten med matlagningskurser och restaurang. Vi arbetar enligt konceptet Clean Eating by us™, där vi tar ställning för ren och bra mat. Vi är den del av Independent Hotel Group där boutiquehotellet Görvälns Slott ingår.

Nu söker vi dig som vill vara med oss att arbeta mot vår vision att ”skapa mötesplatser som inte redan finns” och ansvara för restaurang och dryckesutbud.

Vi söker dig som:

  • har något eller några års erfarenhet av att leda servisarbete inom restaurang och ansvarar för inköp, planering och bemanning
  • älskar att arbete i serveringen bland gästerna och sprida glädje kring mat och dryck och är en utpräglad servicemänniska
  • har ett starkt intresse för, och god kunskap om, dryck och som självständigt kan hålla dryckesprovningar för våra gäster och utbilda personalen internt.
  • är flexibel och gillar att arbeta i ett litet team där alla hjälps åt med det dagen kräver. På Hufvudsta Gård är vi ett smidigt team där alla hjälps åt när det behövs!

Vi erbjuder dig:

  • Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda till dagtid och måndag till fredag.
  • En citynära arbetsplats i snygg herrgårdsmiljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
  • Ett nära samarbete med såväl kökschef som platschef och en nyckelroll i utvecklingen av restaurang och dryckesutbud.
  • En arbetsplats där det är nära till skratt och där nöjda gäster inte är en vision utan en självklarhet vi jobbar hårt för.

 

Vi tror att du har jobbat några år på restaurang som ansvarig eller sommelier och att du nu vill jobba färre helger och kvällar, men samtidigt ha världens roligaste jobb.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Som Restaurangansvarig är dina arbetspass är förlagda till vardagar och kvällstid två-tre gånger i veckan. Lördagar kan förekomma några gånger per år. Mycket god svenska och god engelska är ett krav.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Men senast den 20 april då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02