Annons
Annons

Restaurangchef med stort hjärta

Stenungsbaden Yacht Club

Att jobba på Stenungsbaden betyder att komma till en havsvarm och lekfull atmosfär som inte bara sitter i hotellets väggar, utan som även märks i hur många gånger vi skrattar tillsammans en vanlig dag på jobbet.

Vårt grundrecept för denna anrättning är enkel:

Om vi älskar det vi gör och har roligt tillsammans, då kommer våra gäster att älska sin upplevelse hos oss så mycket att de rekommenderar oss till sina vänner. Vi har på alla positioner fantastiska människor som i tid (och otid) lockar sina kollegor till skratt och glädje – i synnerhet när tempot är högt!

Nu har du möjlighet att få bli en stjärna i vårt glada team och som restaurangchef på Stenungsbaden spelar du en alldeles avgörande roll för våra hotellgästers upplevelser. Du har helhetsansvaret för vår restaurang Captain’s Table och vår havsnära sommarrestaurang Kookaburra.

Som passionerad restaurangchef vet du att det en magisk restaurangupplevelse kräver hårt jobb. Det handlar om allt från att emellanåt arbeta kvällar och helger i skift till att minutiöst förbättra minsta lilla detalj i gästernas upplevelse.

Så, vem är du?
Vi tror att du älskar att utforska och leka med trender inom mat, dryck och gastronomi. Vi tror också att din talang, din passion och din kreativitet inspirerar och smittar av sig till såväl gäster som kollegor..

Du är en tvättäkta servicehjälte som skapar strukturer, arbetsprocesser och väloljade scheman, men är samtidigt idérik och vågar misslyckas i jakten på det där lilla extra som ingen annan restaurang erbjuder.

Vi söker en person som
• på riktigt älskar matupplevelser på ett sätt som smittar av sig.
• ser det som en sport att överträffa gästernas förväntningar.
• har ett stort hjärta, som älskar livet och som diggar att garva.
• vill jobba in en skön miljö med tempo och stark gemenskap.
• är kärleksfull och glad, sprider energi kring dig och bjuder på dig själv.
• kan agera lagledare samtidigt som du lyssnar på dina medspelare.
• har humor och en härlig attityd som smittar av sig.
• leder och inspirerar genom att föregå med gott exempel.
• har erfarenhet från restaurang och bar (gärna hotellerfarenhet).
• tycker att det är helt okej att arbeta i skift och på helger.
• kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Som restaurangchef rapporterar du direkt till vår F&B Manager och sitter med i hotellets ledningsgrupp. Jobbet är en heltidstjänst med sex månaders provanställning. Lönen är marknadsmässig. Vi sätter igång så fort vi hittar rätt person.

Låter detta som du? Tveka inte – kör på och hör av dig!

Om Stenungsbaden
Stenungsbaden är ett av regionens mest anrika hotell. Det innebär att många lokalbor vistats hos oss, både som anställda och som gäster. Hotellet är till stora delar nyrenoverat och ligger vackert beläget vid det salta havet och Hakefjordens inlopp. Stenungsbaden är regionens ledande konferens- mötes- och spahotell. Vi är en del av Nordic Hotels & Resorts-gruppen som ägs av Petter Stordalen. Hans humanistiska livsinställning genomsyrar hela vår verksamhet. Hit kommer man för att jobba, må bra, och utvecklas.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02