Annons
Annons

Restaurangchef samt Kökschef

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell ligger femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken. Många gäster kommer hit för läget, för att bo på hotell med horisonten och hämta energi i Sveriges enda Thalassospa. Andra för att skapa sammanhållning med sina kollegor. Vi är skapare av våra gästers upplevelse och vårt värdskap bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag. Vi tar hand om våra gäster som om de vore vänner på besök i våra egna hem. Varbergs Kusthotell ingår i den danska hotellkoncernen Comwell som är ett av Danmarks starkaste varumärken inom konferens. Vi har hela 16 systerhotell i Danmark och ett i Sverige som är Aspenäs Herrgård i Lerum.

Möten här har alltid varit av stor betydelse för helheten. Att njuta av gemensamma middagar och att lämna med en lite större portion livsglädje i kroppen är någonting vi önskar alla våra gäster. Vi väljer råvaror som präglas av de fyra elementen – från hav och kust till inland och skog. Varje säsong har sina delikatesser och vi skapar regelbundet nya menyer, och våra duktiga sommelierer kombinerar alltid rätterna med utsökta viner och drycker. Vi serverar frukost, lunch, bistromeny och supé till hela 270 gäster åt gången.

Nu växer vi och behöver därför utveckla vår restaurang med nyckelpersoner. Vi vill också skapa förutsättningar för att utveckla vår produkt, samtidigt som vi skapar en trygg arbetsmiljö och utrymme för varje medarbetares utveckling.

Nu söker vi en Restaurangchef som vill vara med och leda vårt restaurangteam, och en Kökschef som vill vara med och både bygga och leda vårt team av kockar, kallskänkor och frukostpersonal, med flera. I din roll blir du en av restaurangens nyckelpersoner och är med och utvecklar vår produkt, och tar ansvar för såväl daglig drift, personal och produkt som gästupplevelsen. Tillsammans med styrgruppen jobbar du aktivt med utveckling och framtidsvisioner. Du är en god ledare och är duktig på att coacha dina kollegor. Du har flera års erfarenhet i branschen i ledande befattning.

Vi erbjuder:

En utvecklande tjänst där du är med och driver framtidsvisioner
En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul
Fördelaktiga förmåner såsom spa, gym och friskvårdspengar

Båda positionerna är en varierad kvälls- och dagtjänst med både vardagar och helger. Tillträde snarast. Om det här låter som du ser vi fram emot att få din ansökan! Intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med People Development. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Windseth på 070-590 86 38, mail kristina@peopledevelopment.se, eller Karin Gustafsson på 0709-698 600, mail karin@peopledevelopment.se.
Tjänsten söker du via www.peopledevelopment.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02