Annons

Restaurangchef till Bishops Arms

Elite Stora Hotellet

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Elite Stora Hotellet är ett av landets äldsta och mest kända hotell utanför huvudstaden. Hotellet har precis genomgått en omfattande tillbyggnation och renovering, och har därmed totalt 167 rum. Vi har en modern konferensavdelning med totalt 14 lokaler.

Vi är ett stort team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Ena stunden arbetar vi med en bankett för 300 gäster, för att i nästa stund servera en konferenslunch eller en middag på The Bishops Arms.

Om tjänsten
Du som restaurangchef på The Bishops Arms skapar atmosfären och sätter din prägel på verksamheten. För att lyckas som i rollen krävs goda kunskaper inom mat, dryck och en stor passion för service.

Du ansvarar för den dagliga driften i restaurangen, personalen och enhetens nyckeltal. Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla vårt koncept och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Genom egna handlingar och tydlig struktur leder du dina medarbetare för att gemensamt nå nya höjder. Dina arbetsuppgifter är varierande och du erbjuds en stimulerande balans mellan operativt- och administrativt arbete.

Förutom att arbeta i driften kommer du arbeta med bl.a:
• Sortiment
• Inköp/prissättning
• Schemaläggning
• Kostnads/nyckeltasuppföljning
• Prognostisering
• Aktivera verksamheten genom olika event och provningar

Vi ser att du som söker har flera års erfarenhet inom branschen, brinner för ett gott värdskap och har hög social kompetens. Eftersom The Bishops Arms är en del av en kedja och du arbetar nära flera avdelningar på hotellet krävs det att du är en bra lagspelare.
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna också kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Praktikaliteter:
• Arbetstider: Dag, kväll- och helg
• Omfattning: Heltid
• Start: Enligt överenskommelse men snarast
• Lön: Enligt överenskommelse
• För frågor om tjänsten kontakta: Torbjörn Hopf, torbjorn.hopf@elite.se
• Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns idag på 41 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden. The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. Maten är inspirerad från de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska ”pubmaten” ersatts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02