Annons

Restaurangchef till Bistron

Torekov Hotell

Restaurangchef sökes till Torekov Hotells hjärta – Bistron. Vi letar efter dig som vill ansluta dig till vårt team på Torekov Hotell för att leda och driva Bistron framåt mot de höga mål vi har för denna redan älskade och enormt uppskattade produkt. Du står stadigt med gummistövlarna i den skånska myllan, har ett hjärta lika stort som Hallands Väderö och är seg som en ene när höststormarna ryter.

Är du vår nya restaurangchef?
Du drivs av att utveckla människor och få dem att bli sitt bästa jag. Ledaregenskaper för oss är viktigt där våra värdeord stolthet, lyhördhet, omtanke och tillsammans genomsyrar allt vi gör. Om du är rätt person, vet du vad som krävs. Du står stadigt med gummistövlarna i den skånska myllan, har ett hjärta stort som Hallands Väderö och är seg som ene när höststormarna ryter.

Du kommer att vara en del av ledningsgruppen och en nyckelperson för utvecklingen av hela hotellet.

Om Bistron och Torekov Hotell
Bistron är hjärtat i Torekov Hotells verksamhet och vi är extremt stolta över vad vi presterar här i form av matupplevelser och service.

Bistron har öppet från tidig morgon till sen kväll för hotellgäster, konferensgrupper och lokalbefolkning. Vi serverar frukost, fika, lunch, gör fantastiska picknickar till gäster som ska ut och vandra, afternoon tea, loungemeny, magiska menyer och à la carte på kvällen.

Torekov Hotell ligger i utkanten av Torekov på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Ett gynnsamt läge på många sätt. Här är vi granne och kompis med våra lokala producenter. Bjärekycklingen är klimatcertifierad, lammet har vuxit upp på Lindegrens gård och Torekovsparrisen är en historia i sig. På ett par minuter promenerar du till naturreservatet, havet och vågorna.

Kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Löwenhielm, platschef Torekov Hotell, på telefon 073-628 51 88 eller epost anna.lowenhielm@torekovhotell.se.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocess och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02