Annons
Annons

Restaurangchef till Krubban på De Laval i Tumba

Sabis

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten!

Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Restaurang Krubban ligger i Tumba och serverar ca 300 dagens lunch till de anställda på De Laval. Vi servar även kaffeautomaterna i huset. Vi är en arbetsgrupp på ca 7 personer som arbetar i kök och restaurang. Sabis grundvärderingar är: Alltid nöjd kund, Ansvar och Respekt.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde som restaurangchef är att ha ytterst ansvar för verksamheten med resultat- och personalansvar. Samt att verka för att totalupplevelsen av mat, dryck och service är hög. Som restaurangchef deltar du alltid i lunchserveringen och arbetar operativt i driften. Du rapporterar till ansvarig driftschef för affärsområde Restauranger.

Vi söker en kvalitetsmedveten restaurangchef. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och vara lyhörd för gästernas synpunkter. Som person är du är driven, lösningsorienterad och trygg i din ledarroll.

Du har goda ledaregenskaper och brinner både för att utveckla dig själv och att bygga ett team. Vidare har du bra kontroll i ekonomihantering.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild

Visa vägen

Involvera & Engagera

Leverera resultat

Tillträde enligt överenskommelse. Restaurangen har öppet vardagar och det är mestadels dagtid, även om kvällsverksamhet förekommer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftschef David Viklund tel. 070-5451720.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02