Annons
Annons

Restaurangchef till Näringslivets Hus

Sabis

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten!

Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Näringslivets Hus ligger på Östermalm och vi serverar ca 350 dagens lunch. Restaurangen är även öppen för externa besökare. Vi har en egen konferensverksamhet med 13 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vi har även en Kaffe & Deli. Vår arbetsgrupp består av ca 23 personer som arbetar i kök, restaurang och konferens. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

 Som restaurangchef planerar och arbetsleder du arbetet för affärsluncher, dagens lunch i matsalen, catering, kvällsarrangemang och vår Kaffe & Deli. Du har personalansvar för 5 st medarbetare samt en hel del medarbetare som arbetar extra. I tjänsten ingår det att utföra administrativa arbetsuppgifter t.ex. schemaläggning, inköp av dryck & råvaror, kalkylera beställningar, kassaansvar och rapportering. Du rapporterar till platschefen.

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som restaurangchef eller om du har haft en liknande tjänst. Hos oss är kundens upplevelse det som avgör! Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Du är en god förebild och trivs med att leda och inspirera dina medarbetare, har ett stort gästfokus och är serviceinriktad. Det är även viktigt att du är öppen, glad, flexibel, närvarande, prestigelös och kvalitetsmedveten. Har du dessutom en sommelierutbildning är det meriterande.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild

Visa vägen

Involvera & Engagera

Leverera resultat

Tillträde snarast. Tjänsten är heltid, måndag – fredag, mestadels dagtid men kvällsbeställningar förekommer regelbundet. (Vanligtvis har vi stängt 6 veckor under sommaren och 2 veckor vid jul & nyår). Hos oss har vi en tydlig hög- & lågsäsong med schemaläggning utefter behov.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Margareta Gustavsson, 08-522 061 15.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02