Annons
Annons

Restaurangchef till Nilssons Restaurang och Bar samt SKAJ

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel ingår i Best Western och är ett privatägt hotell i Parkfast-koncernen. Hotellet har 295 rum, utsökta konferensfaciliteter och är beläget mellan Malmö Mässan och Malmö Arena i hjärtat av Malmös nya stadsdel Hyllie. Hotellet är certifierat enligt ISO14001.

Nilssons Restaurang & Bar
serverar mat med de nordiska råvarorna, smakerna och hantverk i fokus.
Vår köksmästare och hans team hämtar inspiration från alla världens hörn. Vi arbetar med rustika, traditionella rätter i modern svensk tappning. Mat som är lätt att känna igen men som ändå överraskar. Restaurangen har 150 platser och serverar frukost till hotellets gäster samt är en uppskattad lunch- & middagsrestaurang.

SKAJ
är belägen på våning 16, 85 meter över havet. Stora panoramafönster ger en fantastisk utsikt i tre väderstreck och bjuder på en unik vy över Hyllie, Malmö, Köpenhamn och Öresundsbron.

Vi söker restaurangchef till Nilssons Restaurang och SKAJ bar i Malmö Arena Hotel
Vi söker dig som har dokumenterad restaurangutbildning och minst 5 års erfarenhet varav minst 2 år i arbetsledande position från à la carte restaurang. Du skall ha passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och inte rädd för att skapa nya idéer.

I befattningen ingår ansvar för ekonomi, personal, marknadsföring och försäljning. Din roll som restaurangchef förutsätter god pedagogisk förmåga, resultatorienterat synsätt, intresse för kvalitetsfrågor samt en utpräglad servicekänsla. Vi lägger även vikt vid att du har god administrativ förmåga och gillar att ha struktur, ordning och reda.

I det dagliga arbetet är du en drivande, coachande och tydlig ledare för medarbetarnas utveckling. Vi förutsätter att du är utåtriktad, kreativ samt att du brinner för att skapa trivsel för våra gäster.

Du kommer att ingå i hotellets ledningsgrupp.

Välkommen med din ansökan inkl. referenser till nina.ulvinen@malmoarenahotel.com, senast den 4 december.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02