Annons

Restaurangchef till Urban Deli, Nytorget

Urban Deli

Restaurangchef till Urban Deli, Nytorget

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. På Urban Deli jobbar drygt 400 anställda idag med en och samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas. Vårt fokus ligger på matglädje, service och ett personligt bemötande och vi bidrar med kunskap, intresse och åsikter. Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.

Vi söker nu en engagerad Restaurangchef som vill leda Nytorget mot nya höjder! Som Restaurangchef hos oss är du närvarande i den dagliga driften och du drivs av att skapa och leverera service på högsta nivå. Du ansvarar för restaurang med bar samt även Post Bar. Du leder och coachar ett team om drygt 15 medarbetare och tillsammans arbetar ni mot uppsatta mål. Urban Deli är ett företag i ständig förändring och viktigt för oss är att du aktivt bidrar i denna utveckling! Du rapporterar till Operativ ledare som ansvarar för restaurangerna på både Nytorget och Sickla.

Din Profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat & dryck. Som ledare är du närvarande, har en tydlig kommunikation med förmågan att engagera och inspirera dina medarbetare att leverera det lilla extra. Du har ett högt eget driv, gillar att utveckla och har ett helhetsperspektiv samtidigt som du ser de små detaljerna. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och förstår vikten av planering för att kunna effektivisera och optimera verksamheten, men viktigast av allt är att du får ditt team att överträffa våra gästers förväntningar. Du är en god förebild för ditt team och representerar Urban Deli och våra värderingar med stolthet!

Din bakgrund
Vi ser gärna att du idag har en liknande ledande roll inom restaurang och/eller bar. Meriterande är en bakgrund från större koncern eller kedja med konceptinriktad verksamhet. Du har också tidigare erfarenhet av att arbeta med eget budget- och resultatansvar. Du talar och skriver svenska flytande. Vi kan eventuellt hjälpa till med boende under en period.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan senast den 20 dec 2019. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ansökan!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02