Restaurangchefer med stora hjärtan
Romme Alpin
Är du en tydlig ledare med passion för service och värdskap? Bär du på en längtan att göra skillnad, att beröra och lämna positiva avtryck? Då är du rätt person för oss!
Vi är Romme Alpin, en familjeägd skidanläggning strax utanför Borlänge i Södra Dalarna. Vi är den mest besökta anläggningen utanför fjällvärlden med 350 000 gäster den senaste säsongen. Under högsäsong arbetar närmare 600 personer hos oss, varav hälften inom vår restaurang- och hotellverksamhet.
Sju restauranger och fem barer möter våra gästers behov av mat och dryck. Från snabb brickservering till stämningsfulla fondueaftnar och dignande julbord. Från välkomponerade A la Carte-måltider till temasatta bufféer. Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger, till exempel den stora Lodgerestaurangen med plats för 700 gästande skidåkare. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Vi tror starkt på matens betydelse för helhetsupplevelsen av Romme Alpin. Näringsrika måltider baserade på svenska råvaror, lagade från grunden och med fokus på hälsa, livsstil och hållbarhet. Måltider som lämnar bestående intryck, serverade med passion och en önskan att alltid sätta gästens välbefinnande i centrum.
Vårt arbete med att utveckla maten vid Romme Alpin drivs av vår kökschef med Fredrik Eriksson (restaurang Nationalmuseum, Långbro Värdshus) som gastronomisk rådgivare.
Vi söker Restaurangchefer
• Ledare som ser medarbetarna som sin främsta tillgång och som med glimten i ögat motiverar och inspirerar andra till goda resultat.
• Engagerade och socialt säkra ledare, som tillsammans med sitt team sätter gästens måltidsupplevelse i centrum.
• Nyfikna ledare med ett intresse av att utmana, utveckla och förbättra.
• Ledare som älskar pulsen och energin i restaurangmiljön och som bär på en kärlek för mat, dryck och värdskap.
• Tydliga ledare. Trygga, prestigelösa och lätta att samarbeta med, som gärna hoppar in i driften om det behövs.
• Drivna ledare med stark personlighet, bra på att improvisera när det krävs och som kan uttrycka sig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.
Ditt ansvarsområde som restaurangchef innefattar bland annat att Du:
• Rekryterar, utbildar och arbetsleder ett stort antal säsongsanställda.
• Bemannar och schemalägger driften i bar och restaurang.
• Skapar en positiv arbetsmiljö och effektiva rutiner
• Med fokus på service och värdskap coachar och motiverar din personal.
• Ansvarar för inköp, beställningar, vinlistor och dryckesmenyer.
• Ansvarar för budget och uppföljningar av ekonomiska och kvalitativa mål.
• Har ett nära samarbete med kökschef och övriga kollegor.
• Ingår i affärsområdets ledningsgrupp.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med mest intensivt arbete före och under vintersäsongen och mindre mellan säsongerna.
Lär känna oss bättre via våra sociala kanaler och på www.rommealpin.se.
Vid frågor om tjänsterna kontakta affärsområdeschef Anders Melander. anders.melander@rommealpin.se, tfn. 073-403 13 35.
Vi intervjuar löpande och tjänsterna tillsätts när vi hittar rätt kandidat.
Vi ser fram emot att höra av dig!
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook