Annons

Restaurangpersonal

Skogshem & Wijk

Vi på Skogshem & Wijk söker dig som gärna har några års erfarenhet av servis- och enklare bararbete till våra restauranger, caféer och bar. Det viktigaste är att du tycker om att arbeta tillsammans med människor och att ge god service med ett glatt humör. Körkort och bil är ett plus då vi ligger ute på norra Lidingö. Tjänsten är på 100 % och en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning om sex månader.

Skogshem & Wijk är en plats skapad för möten i en lärande miljö på det vackra Elfvikslandet ute på Lidingö. Vi är en plats skapad för möten med trivsel, tradition & kvalitet.

Vi som arbetar i restaurang och café här på Skogshem & Wijk är ett glatt, lättsamt, flexibelt och väl sammansvetsad gäng som arbetat tillsammans i många år. Vi gillar att ha kul på jobbet och njuter av att få arbeta i en vacker och kreativ miljö! Jag som ansvarar för restaurangen och personalen heter Christoffer och har lång erfarenhet av både kök och matsal samt jobbar idag även med Skogshem & Wijks miljö- och hållbarhetsarbete. På fritiden tränar och tävlar jag med mina hundar eller finns i trädgården på landet där vi odlar mycket frukt och grönt för eget bruk.

Är du intresserad kontakta gärna mig, Christoffer Frances: personal@skogshem-wijk.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02