Annons
Annons

Restaurangpersonal

Best Western Plus Hotel Waterfront

Med utsikt över Älvsborgsbron och hamninloppet ligger Restaurang Waterfront.  Här möts en härlig mix av affärsresenärer och öl-entusiaster, födelsedagsfirare och konferensgäster, barnfamiljer och julbordsgäster. Vår byggnad, som under mer än 150 år brukades som Carnegies Porterbryggeri, erbjuder idag en rolig och stimulerande arbetsplats. Som sig bör har vi fokus på malthaltiga drycker. Välkommen att bli en del av vårt team!

Nu söker vi mat- och dryckesentusiaster som vill vara med och utveckla vår restaurang. Läs mer om de olika tjänsterna och skicka in din ansökan idag!

RESTAURANGPERSONAL

Vår restaurangpersonal skall älska att ge service och skapa upplevelser i världsklass. Vi sätter stor vikt vid tidigare yrkeserfarenhet, men det är ändå din personlighet som är avgörande. Vi söker personal som är engagerade, positiva, har lätt för att samarbeta och trivs i ett högt tempo.

Vi erbjuder fasta tjänster med olika sysselsättningsgrader och tjänster för extrapersonal. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger. Märk din ansökan med ”Restaurang”.

ASSISTERANDE RESTAURANGCHEFER

Vi söker två assisterande restaurangchefer som tillsammans med vår restaurangchef skall utveckla vår restaurang, utbilda personal, servera våra fantastiska gäster och jobba för en tajt och sammansvetsad personalgrupp.

Har du ett öl-intresse och vill inspirera kollegor och gäster till detsamma samtidigt som du jobbar med vårt utbud och leverantörer? Tycker du om att leda personal, utbilda och utveckla? Älskar du att ta ansvar samtidigt som du ger förstklassig service? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi erbjuder två heltidstjänster där arbetstiden främst är förlagd till kvällar och varannan helg. Vi hjälper till och ordnar boende den första tiden, om du planerar en flytt till Göteborg.
Märk din ansökan med ”Assisterande Restaurangchef”.

Tjänsterna tillsätts så fort vi hittar rätt personer. Vi tillämpar kollektivavtal mellan HRF och Visita.

Läs mer om oss på www.hotelwaterfront.se .

Ansökan skickas till veronica.spalding@hotelwaterfront.se

Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:

Veronica Spalding – 031-720 22 51

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02