Annons

Restaurant Manager

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress söker en Restaurant Manager med känsla för mat, service och ledarskap

UKK har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar. På 14000 kvadratmeter mitt i en växande stad frodas kreativitet, kultur, inspiration, forskning och företagande.

UKK:s Food and Beverage-avdelning består av restaurang, kök och flera barer. Avdelningen servar hela huset med allt som rör mat och dryck, från eftermiddagsfika, paus- och artistservering till stora mingel och middagar för upp till 850 sittande gäster.

Till Uppsala Konsert & Kongress söker vi nu dig som brinner för service, ledarskap och utveckling. Du är drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande. Noggrann och effektiv.

I rollen som Restaurant Manager ansvarar du för den dagliga driften, planering, försäljning och kvalitet. Du arbetar aktivt med att följa uppsatta mål och budget samt strategiskt arbete för verksamhetens och avdelningens utveckling och effektivisering. Du har gedigen erfarenhet från liknande position, gärna från hotell- eller konferensverksamhet, och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med förbättrings- och förändringsprocesser. Som Restaurant Manager rapporterar du till Food and Beverage-manager.

Du är resultatinriktad, har lätt att samarbeta och är en tydlig arbetsledare som med lätthet kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.

UKKsmart

På UKK arbetar vi UKKsmart, ett värdegrundsbaserat arbetssätt som vi formulerat tillsammans. UKKsmart är att söka de mest kreativa lösningarna, att uppskatta innovation, att arbeta med ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Vi bevakar ständigt utveckling, trender och tendenser inom våra verksamhetsområden. Vi värdesätter samarbete och uppmuntrar bra initiativ, egna och andras. Vi tror på den empatiska organisationen och arbetar tillsammans för helhetens bästa. Vi engagerar oss i att utveckla vår närmiljö, vårt Uppsala.

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag och en Svanen-certifierad verksamhet. Detta ställer extra höga krav på att följa arbetsrätt med lagar och regler.

Anställningsform

Tillsvidare med sex månaders provanställning, arbete på helger och kvällar förekommer frekvent. Lön efter överenskommelse.

Ansök idag!

Urvalsprocess och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 15/11 2019. Observera att anställning kan ske före sista ansökningsdag.

Skicka CV och personligt brev till cv@ukk.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02