Annons

Restaurant Manager

Restaurang TAK

Restaurant Manager till Restaurang TAK

Restaurang TAK erbjuder en gastronomi där basen utgörs av nordiska råvaror tillagade med japanska tekniker och smaker. Restaurangen har sedan öppning 2017 etablerat sig som en av Stockholms främsta mat-destinationer med flertalet enheter fördelade på två våningar. På våning 13 en restaurang med 160 platser, på våning 14 en izakaya och en takbar med stämningsfull atmosfär. Spetsen finns i produkterna UNN, vår teppanyaki-restaurang med 8 platser, och IMA, vår cocktailbar med bordsservering och japanska premiumdrycker.

På TAK arbetar vi hantverksmässigt och medvetet med mat- och dryckesupplevelser. Vi är ett handplockat team med hög yrkesstolthet och mångårig erfarenhet där vi lär av varandra och delar en passion för mat, dryck och  service.

Vi söker nu en erfaren Restaurant Manager som ska leda arbetet i vår restaurang framöver. Du brinner för ditt yrke, någonting som syns i din noggrannhet och precision. Du är bekväm i ditt ledarskap och drivs av att utveckla dina medarbetare och verksamheten. Du rapporterar till Head of Operations och har en gedigen erfarenhet och arbetar i en liknande roll idag.

TAK är en del av Nordic Hotels & Resorts som bland annat äger och driver hotellen; At Six, Hobo, Nordic Light Hotel, Yasuragi, Copperhill Mountain Lodge, The Thief i Oslo och Skt Petri i Köpenhamn (läs mer på www.nordichotels.com).

Skicka din ansökan senast den  4 November 2019. Urval pågår och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

För mer information, kontakta Head of Operations Viktor Eriksson, viktor.eriksson@tak.se

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02