Annons
Annons

Restaurant Manager

Scandic Triangeln

Restaurant Manager till Scandic Triangeln.
Är du innovativ, driven, flexible och intresserad av att utveckla restaurangscenen i Malmö. Då kan du vara personen vi söker till tjänsten som Restaurant Manager.

Hos oss är du ansvarig för servicen i Restaurang & Bar. Du trivs med att ha många bollar i luften. Tycker om att arbeta flexibelt och dynamisk, där du ena dagen kan ansvara för en middag i chambré separée, andra dagar ta emot våra härliga bargäster i vår lounge och den tredje leverera en AW i en helt annan del av hotellet.

Som Restaurant Manager svarar du till F&B Manager. Arbetar tillsammans med dina medarbetare ute i service och säkerställer att våra gäster får den bästa tänkbara upplevelsen. Majoriteten av din arbetstid är förlagd ute i driften. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom schemaläggning, rekrytering, fortbildning och till viss del administrativa uppgifter ingår i tjänsten.

Vi förutsätter att du som söker har gedigen kunskap och intresse samt lång erfarenhet av matsalsarbete, servering, mat och dryck. Sommelierutbildning är meriterande.

Vad innebär rollen som Restaurant Manager?
Som Restaurant Manager ansvarar du för

* Restaurang och Bar – Du har det övergripande ansvaret för att ge våra gäster en fantastisk restaurang och barupplevelse. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som överträffar gästens förväntningar. Där vi tillsammans arbetar för att förändra restaurangscenen i Malmö

*Fest & Event – Du har det övergripande ansvaret för att ge våra Fest & Event gäster en service och upplevelse värt att minnas. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkerställer att vi alltid levererar en produkt av högsta standard.

Vem är du?
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. I och med vår konceptutveckling kommer du att trivas hos oss om du har en stor passion för god mat, nya koncept och ett genuint intresse för att skapa gästupplevelser med det lilla extra.

Du är trygg i matsal och bar samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers upplevelse som din personliga utveckling. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet.

Det är en fördel om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Några av våra medarbetare

Toril Flåskjer
Hotelldirektör
”Det är tillfredsställande att se potentialen hos mina medarbetare, ge dem verktyg att växa och nå sina mål. ”

Sandra Dzene
Housekeeping
”Vi är alla så vänliga mot varandra, alla känner sig respekterade och uppskattade för sin insats.”

Lene Fredriksen
Kock
”Alla är välkomna här, vi har en riktigt öppen atmosfär där alla känner att de kan vara sig själva.”

Vi har riktigt bra förmåner

  • Rabatt när du äter, dricker och övernattar hos oss

  • Family & Friends rabatt för din familj och vänner

  • Rabatt hos våra partnerföretag

  • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal

  • Friskvårdsbidrag

  • Utbildning och utveckling via interna plattformar

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

…uppmuntrar alla att göra skillnad för miljön och att det var en av våra kollegor inom housekeeping som kom på idén om ”häng-upp-handduken”.

…i Sverige blivit rankad som besöksnäringens mest attraktiva arbetsgivare två år i rad, i Visitas årliga undersökning.

… bara serverar kaffe som är ekologiskt och Fairtrade eller UTZ-certifierat.

…tack vare vårt stora miljöengagemang, blivit rankad som branschens mest hållbara arbetsgivare elva år i rad, av Sustainable Brand Index.

…under 2014 inledde ett samarbete med organisationen Real Stars, centrerat kring ”Fair Sex”, dvs. arbete mot människo- och sexhandel.

Kontaktperson
Stefan Thomasson

ANSÖK NU

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook
Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02